reklam
reklam

KAR-DER dayanışmayı çoğalıyor

Eklenme Tarihi: 3 Mayıs 2021, Pazartesi - 00:02   Okunma Sayısı: 93011
İstanbul’un Ataşehir ilçesi merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara kumanya kolisi dağıtıldı.

KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez “Rahmet, Mağfiret ve Bereket yüklü mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, yaptığınız hasenatlarınızın, bağışladığınız hayırlarınızın kabulünü niyaz ederiz.”

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) Sosyal sorumluluk gereğini yerine getirerek, yönetim kurulunun desteği ile Ramazan ayında pandemi sürecinden etkilenip mağdur olan hemşehrilerine içinde gıda ürünlerin bulunduğu kumanya paketleri dağıttı. Alınan bilgiye göre İstanbul dışında Kars, Ardahan ve Iğdır illerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara da gıda kolisi gönderildiği öğrenildi.

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Çerkez tarafından yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi ;

“Yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı bu mübarek ayda ; Kar-Der Yönetim Kurulu olarak , Kars Ardahan Iğdır illerimize Ramazan Kolilerimizi göndermiş bulunmaktayız. Rahmet, Mağfiret ve Bereket yüklü mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, yaptığınız hasenatlarınızın, bağışladığınız hayırlarınızın kabulünü niyaz ederiz.

Hayırlı Ramazanlar.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam