reklam
reklam

İYİ Parti Ataşehir’de Teşkilat Başkanlığına İlker Karagülle Atandı

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2021, Pazartesi - 10:32   Okunma Sayısı: 115457
İşlerinin yoğunluğu dolayısıyla görevinden affını isteyen İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Başkanı Kıvanç Ilgaz’ın yerine bu göreve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar tarafından İlker Karagülle atandı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar “Zorlu bir dönemde başarılı çalışmalara imza attığımız Kıvanç Bey’e tüm hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.”         

Kıvanç Ilgaz’a teşekkür eden Mert Kar, “Zorlu bir dönemde başarılı çalışmalara imza attığımız Kıvanç Bey’e tüm hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlçemizin yeni Teşkilat Başkanı İlker Bey’e de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Başkanı “Var gücümüzle çalışıp partimizi hedefe taşıyacağız”

İYİ Parti Ataşehir’in yeni İlçe Teşkilat Başkanı İlker Kargülle de “Bana güvenen başta İlçe Başkanımız Sayın Mert Kar olmak üzere tüm parti büyüklerimize teşekkür ederim. Var gücümüzle çalışıp partimizi hedefe taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam