reklam
reklam

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Yönetiminden Tarık Safi’ye Ziyaret

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2021, Pazar - 15:46   Okunma Sayısı: 173708

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, Genel Müdür İsmail Yolcu ve Başkan yardımcısı Selami Alan, İBB Ulaşım Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Tarık Safi ve Genel müdür yardımcısı Murat Elal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İBB Ulaşım hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Tarık Safi de, İstanbul halkına daha iyi hizmet için çalıştıklarını söyleyerek teşekkürlerini iletti

İBB Ulaşım Hizmetleri A.Ş.  (Otobüs A.Ş. ) 930 adet Erguvan otobüsleri ile İETT bünyesinde yeni ÖHO sistemine dâhil olarak toplamda Beş Halk otobüs şirketi ile birlikte 3.100 otobüs ile İstanbul halkına hizmet vermekte. Yeni sistem ile ilgili de görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Göksel Ovacık, yakın ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam