reklam
reklam

AREV Yardım Çalışmalarına Devam Ediyor

Eklenme Tarihi: 15 Kasım 2020, Pazar - 13:51   Okunma Sayısı: 105866
İstanbul’un Maltepe ilçesi merkezli Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Başkanı İlter Avşar ve yönetim kurulu üyeleri pandemi döneminde de çalışmalarına hız kesmeden aralıksız devam ediyor.

 

 

 

AREV son olarak, Ardahan’da Pandemiden dolayı eğitimlerini evde takip eden ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye Tablet hediye etti. Ardahanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Murat Gökdemir’in desteği ile Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 100 adet Tablet gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan AREV, İzmir’deki depremin ardından harekete geçerek depremzedeler için deprem bölgesinde düzenli olarak sıcak gıda dağıtımına başladı.

AREV Başkanı İlter Avşar “Ardahan Eğitim Vakfı olarak bugün olduğu gibi yarın da öğrencilerimizin yanında olacak onların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız.”

Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi,

, “Bilindiği gibi Ardahan Eğitim Vakfı Ardahanlı öğrencilerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuş bir vakıftır. Özellikle şu anda yaşadığımız pandemi sürecinde okulların kısmen kapalı olması nedeniyle eğitim ve öğretime ancak internet ortamında ulaşılabiliyor. Malum olduğu üzere maddi durumu kötü olan ve Ardahan’da yaşayan öğrencilerimizin eğitimde sıkıntılar yaşamamaları için internete bağlanabilmek için evlerinde bir tablet veya bilgisayar yok. Bize bu yönde talepler geldi. Birçok öğrencimiz bizi arayıp ‘biz internetten derslerimizi takip edemiyoruz, arkadaşlarımızdan geri kaldık’ şeklinde bilgilendirmeleri oldu. Biz de AREV olarak bu çocuklarımızın eğitimden mahrum kalmamaları için bir kampanya başlattık. Hayırseverlerimiz çocuklarımıza aldıkları tabletlerle kampanyamıza destekte bulundular. Biz de buna aracı olduk ve yaklaşık olarak 100 adet tableti Ardahan’daki öğrenci çocuklarımıza gönderdik. Ardahan Eğitim Vakfı olarak bugün olduğu gibi yarın da öğrencilerimizin yanında olacak onların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KAMİL YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam