reklam
reklam

Sarıgazispor’un kız futbolcuları ilk antrenmanını yaptılar

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2020, Çarşamba - 10:11   Okunma Sayısı: 83845
İstanbul’un Sancaktepe ilçesinin tek kadın futbol takımı olan Sarıgazispor kız futbol takımı, Sancaktepe- Sarıgazi Stadı’nda yaptığı antrenmanla sezonu açtı.

Sarıgazispor’un kız futbol takımında 15 kız futbolcusu bulunuyor

Kadın futbolunun Sancaktepe İlçesinde gelişimi açısından önemli bir yer tutan Sarıgazispor bayan futbol takımı, sabah yaptığı çalışmayla sezonun ilk antrenmanını yaptı. Saha içinde yapılan tanışma ve kısa toplantının ardından Antrenör Firdevs Kaplan nezaretinde çalışmalarına başlayan Sarıgazispor bayan futbol takımının kadrosunda 15 kız futbolcusu yer alıyor.

Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan “Çalışmalarımız bundan sonra haftada en az 2 veya 3 gün olmak üzere devam edecek. Önümüzdeki yıl daha büyümüş bir şekilde bayanlarda gençler ve yıldızlar ligi şampiyonalarına katılmak istiyoruz.”

Sancaktepe İlçesinde bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan “ Bayan futboluna her geçen gün ilgi ve alakanın arttığı ilçemizde, ilk bayan futbol takımı olarak çalışmalara başladık. Çalışmalarımız bundan sonra haftada en az 2 veya 3 gün olmak üzere devam edecek. Önümüzdeki yıl daha büyümüş bir şekilde bayanlarda gençler ve yıldızlar ligi şampiyonalarına katılmak istiyoruz” dedi.

Antrenör Firdevs Kaplan“ Yeni kurulmamıza rağmen takımımıza yoğun bir talep var. Bizim amacımız bu talep doğrultusunda kadın futbolunda alt yapıyı sağlam tutup iyi bir temel oluşturmak. Biz bunun için kısa vadeli planlar değil sezonluk hedefler koyarak çalışıyoruz. Kadın futboluna güzel bir ilgi var. Kızlarımız çok istekliler.”

İlçede ilk olan kadın futbolunun gelişimi için çaba sarf ettiklerini ifade eden takımın antrenörü Firdevs Kaplan da şunları söyledi; “ Yeni kurulmamıza rağmen takımımıza yoğun bir talep var. Bizim amacımız bu talep doğrultusunda kadın futbolunda alt yapıyı sağlam tutup iyi bir temel oluşturmak. Biz bunun için kısa vadeli planlar değil sezonluk hedefler koyarak çalışıyoruz. Başarılı olmanın tek anahtarı var; o da çalışmak. Şu anda on beşin üzerinde oyuncumuz var. Çok yetenekli kızlarımız var. Kadın futboluna güzel bir ilgi var. Kızlarımız çok istekliler. Kızlarımızı haftanın belirli günlerinde idmanlarla hazırlayacağız. İlerde bu emeklerinin karşılığını da alacaklarını düşünüyorum.”

Kayıtları süren Sarıgazispor Kız Futbol Takımının iletişimi için : 0530 644 87 62 telefon numarasından irtibata geçilebiliyor

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam