reklam
reklam

İş İnsanı Ali Aymazdır’ın Mutlu Günü

Eklenme Tarihi: 12 Ekim 2020, Pazartesi - 09:59   Okunma Sayısı: 235452
Nakliyat sektörünün başarılı firmalarından Oruçoğlu Nakliyat ve Oruçoğlu Ambalaj Yönetim Kurul Başkanı ve Evden Eve Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ali Aymazdır’ın erkek kardeşi Halis Aymazdır’ın oğlu Mehmet Aymazdır, Türkan & Hacı Ömer Özkesemen ailesinin biricik kızı Rabia Özkesemen’le evlenerek dünya evine girdi.

Salgın koşulları nedeniyle kısa tutulan ve iki ailenin de katıldıkları düğünde Evden Eve Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Davut Ukan ve Evden Eve Nakliyeciler Derneği ailesi de yalnız bırakmadı. Eski Ulaştırtma Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da çifte bir tebrik mesajı gönderdi. Arslan, yoğun programı nedeniyle katılamadığını belirterek Aymazdır ve Özkesemen ailelerine mutluklar diledi.

Ali Aymazdır’dan teşekkür mesajı

Oruçoğlu Nakliyat ve Oruçoğlu Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı ve Evden Eve Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ali Aymazdır da düğün vesilesiyle sosyal medya üzerinden bir teşekkür mesajı iletti.

“DÜĞÜNLERİN AMACI OLAN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ORTAMI. BU KONUDA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM EŞ DOST AKRABALARIMIZA ÖZ KESEMEN & AYILMAZDIR AİLELERİ OLRAK HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ İLETİYORUZ. BU MUTLU GÜNÜMÜZDE BİZİ ONURLANDIRDINIZ VE GURURLANDIRDINIZ HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUZ...”

Biz de gazetemiz olarak Aymazdır ve Özkesemen ailelerine mutluklar diliyor ve çiftimizi tebrik ediyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam