reklam
reklam

Burak Akdiş Bulvarspor’un Altyapısını Çalıştıracak

Eklenme Tarihi: 3 Eylül 2020, Perşembe - 10:03   Okunma Sayısı: 128536
Futbola Kartalspor’da başladıktan sonra Galatasaray’ın UEFA Şampiyonu olduğu 2000 kadrosunda yer alan Burak Akdiş, alt yapı teknik sorumlusu olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bulvarspor’da göreve başladı.

Bugüne değin; Bursaspor, Sakaryaspor,  Galatasaray, Göztepe, Kayseri Erciyesspor, Sivasspor,  Kardemir Karabükspor, Elazığ, Boluspor ve yeniden Kartalspor formaları giyen, 9 kez Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol takımına çağrılan Burak Akdiş, 7 kez Türkiye U21 takımı formasını giyen ve futbolu Amasyaspor 1968 Futbol Kulübü’nde bırakan, Avrupa Şampiyonası da dahil olmak üzere kariyerinde 115 golü bulunan Burak Akdiş, 2020-2021 sezonunda BAL takımlarından Bulvarspor’da alt yapı teknik sorumlusu olarak görev yapacak.

Kaynak: ÖZEL
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam