reklam
reklam

Çekmeköy’deki Ayak Tenisi Turnuvasına Yoğun İlgi

Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2020, Salı - 10:37   Okunma Sayısı: 138078
Koronavirüs salgını sporu, spor dünyasını değiştirdiği gibi spor severleri de yeni heyecanlara sürükledi. Ülkemizde yeni yeni tanınan ve son dönemde ilgi gören Ayak Tenisi sporu İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde faaliyet gösteren Çekmeköyspor tarafından özel bir turnuvayla sporseverlerin karşısına çıktı.

Bu sene ilk defa düzenlenen ve geleneksel olması hedeflenen Ayak Tenisi Turnuvası 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti. Turnuvada ilk gün (4 Temmuz Cumartesi) karşılaşmaları genç takımlar üzerinden oynanırken; turnuvada ikinci gün karşılaşmaları ise (5 Temmuz Pazar A takımlar üzerinden oynandı.

Ayak Tenisi yarışmalarına ilgi yoğundu

Koronavirüs salgını dolayısıyla bir süredir sportif etkinliklerine ara verilen şu günlerde , Çekmeköyspor bir ilke imza atarak sporseverleri Ayak Tenisi Turnuvası’nda buluşturdu.

Çekmeköyspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun ve Antrenör Mehmet Çoban yönetiminde başlayan, Genç ve A Takım kategorisinde düzenlenen Çekmeköyspor 1. Ayak Tenisi Turnuvası’nın karşılaşmaları Çekmeköy Belediye tesislerinde izleyicileri ile buluştu.

4’lü grup ve lig usulü oynanan turnuvada takımlar 3 asil ve 1 yedek oyuncudan oluştu. Maçlar 3 set üzerinden oynanırken, bir sette 21 sayı alan takım, o seti kazanmış sayıldı. 3 setten 2’sini kazanan takım grupta ilk maçını galibiyetle ayrılarak avantaj sağladı.

Çekmeköyspor Antrenörü Mehmet Çoban “Bu zorlu süreçte böylesine bir turnuvayı düzenleyerek özlediğimiz futbola dönmek ve arkadaşlıkları pekiştirmek başlıca amacımızdır.”

Turuvayı düzenleyen isimlerden olan Antrenör Mehmet Çoban ise yaptığı açıklamada “ Hafta sonu düzenlediğimiz turnuvanın ilk maçlarını gerçekleştirdik. Yoğun katılımla oynanan birbirinden güzel maçlara sahne olan turnuvaya katılan ve destek veren tüm takımlara teşekkür ederek başarılar dilerim. Koronavirüs salgınının yaşandığı bu zorlu süreçte böylesine bir turnuvayı düzenleyerek özlediğimiz futbola dönmek ve arkadaşlıkları pekiştirmek başlıca amacımızdır “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam