reklam
reklam

Kartal’da Tiyatrolar Perdelerini Sanatseverler İçin Açtı

Eklenme Tarihi: 11 Temmuz 2020, Cumartesi - 14:09   Okunma Sayısı: 119799
Kartal Belediyesi, korona virüsü salgınında yeni normal sürecinin başlamasıyla birlikte, tiyatro perdelerini sanatseverler için açtı.

Aşk Katili, Ortaya Karışık ve Marion ile Memet ,Hayatın Anlamı Ne? adlı tiyatro oyunları, izleyenlerden tam not aldı. Kartal-Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunlarında, izleyenler için maske kullanımı zorunlu tutularak, oturma düzeni sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlendi.

Oyunlar tiyatroseverler tarafından ilgiyle takip edildi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sahnelenen oyunların ilki, Almanya’da yaşayan göçmen bir gencin, Marion adındaki Alman bir genç kızla yaşadığı aşkı ve genç adamın Almanya’da başına gelenlerin anlatıldığı ‘Marion ve Memet’ oyunu oldu. Oyun izleyenler tarafından çok beğenildi.

Tiyatro severlerle buluşan diğer bir oyun da ‘Aşk Katili’ydi. Oyunda, ihtiraslı bir aşk hikâyesi izleyiciler ile buluştu. Tiyatro severler için sahnelenen bir diğer oyun da Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik gösterisi olan yer ‘Ortaya Karışık’ oyunu oldu. Ortaya Karışık, izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. “Hayatın Anlamı Ne?” ve “Şimdi Tam Zamanı” adlı oyunlar da tiyatro severler tarafından ilgiyle takip edildi.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sahnelenen tiyatro oyunlarının, 11 Temmuz’a kadar her akşam 20.30’da birbirinden farklı oyunlarla tiyatro severler ile buluşmaya devam edeceği öğrenildi.


Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TUĞBA SARIKAYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam