reklam
reklam

Kazakistan’ın Yıldız Aktörü Nurlan Koyanbayev Türkiye’de Film Çekecek

Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2020, Salı - 11:49   Okunma Sayısı: 211858
Kazakistan’ın ünlü oyuncusu, ayrıca en büyük yapım şirketi KazTeleProduct’ın sahibi Nurlan Koyanbayev, ülkesinde yakaladığı başarıyı Türkiye’ye taşımaya hazırlanıyor.

Yaz sonunda çekeceği sinema filmiyle Türkiye’nin şov dünyasına adımını atacak olan Koyanbayev, çok sevdiğini söylediği Türkiye’de dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettireceğini ifade ediyor.

Koyanbayev, “Türkiye’de TV ve internet için de iddialı projelerim olacak.”

Kazakistan’ın ünlü yıldızlarından Nurlan Koyanbayev, çok sevdiğini söylediği Türkiye’de dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. İşadamı Mehmet Korutürk’le ortak olan Koyanbayev, ülkesinin en çok izlenen film serisi olan “Kazak Business”ın Türkiye versiyonunu çekmek için kolları sıvadı.

Yaz başında çekilmesi planlanan film, yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle yaz sonuna ertelendi. Cast çalışmaları devam eden komedi filminde ünlü isimlerin de yer alacağı öğrenildi.

Son yıllarda dünya sinemasının gözünü Türkiye’ye çevirdiğini, kendisinin de Türk sinemasıyla yakından ilgilendiğini belirten ünlü aktör , “Türkiye’de televizyon ve internet için de iddialı projelerim olacak.” açıklamasını yaptı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam