reklam
reklam

Genç Futbolcunun Yürekleri Yakan Ölümü

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2020, Çarşamba - 10:42   Okunma Sayısı: 119349
Sultanbeyli’de bir kişi, yol kavgasına tutuştuğu Sultanbeyli Belediyespor oyuncusu Savaş Sedef’e pompalı tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği 1999 doğumlu 21 yaşındaki genç futbolcu hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Olay, 5 Haziran Cuma  Yavuz Selim Mahallesi Pamuk Sokak’ta akşamüzeri  saat 17.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Sokakta iki kişi arasında yol kavgası nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra büyüyünce tartışan kişilerden biri aldığı pompalı tüfekle etrafa ateş açtı. Seken saçmalardan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Silahla yaralanan 21 yaşındaki Savaş Sedef, vatandaşların yardımıyla özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan müdahale rağmen Savaş Sedef kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer üç kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde zırhlı araçla güvenlik önlemi aldı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde yaklaşık iki saat delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan ile araba levyesi bulunarak incelemeye alınırken, bir dükkan kavga sırasında zarar gördü. Ekipler, olayı gören güvenlik kamera görüntülerinden şüpheliyi belirledi. Ardından düzenledikleri operasyonda şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Savaş Sedef’in cenazesi, 6 Haziran  günü İstanbul Sultanbeyli’de İkindi Namazını müteakiben Sultanbeyli Mezarlıklar Müdürlüğü yanındaki Abdurrahmangazi Camii'nden kaldırılarak toprağa verildi. Biz de gazetemiz olarak genç futbolcuya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Sultanbeyli Belediyespor camiasına  taziyelerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam