reklam
reklam

Yeşim Demir ile Rüyalar,İlişkiler ve Enerjiler

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2020, Cumartesi - 10:35   Okunma Sayısı: 247012
Harika enerjisi ve sempatikliği ile Yeşim DEMİR ile Rüya kapısı köşemizin yazarı, iletişim ve Enerji Uzmanı Yeşim Demir ile bir söyleşide daha bulunduk. Daha öncede çıkardığı Aşk Aynası adlı kitabı için bizimle bir araya gelmişti. Onunla Rüyaları, Bireysel ve toplumsal iletişimi, Evrensel Enerjilerle  Bioenerjiyi konuştuğumuz bilgilendirici, güzel ve keyifli bir sohbet yaptık. Meraklı ve sevgi dolu okumalar diliyoruz..

Yeşim hanım rüyalar ile ilgili güzel ve çok okunan bir köşeniz var. Sizi manevi rehber, rüya analisti, iletişim ve bioenerji uzmanı olarak tanıyoruz. Birde sizi sizin cümleleriniz ile tanıyabilir miyiz?

Merhaba Başak Hanım, öncelikle beni köşenizde misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir giriş yaptınız.
Evet, herkes benimle ilgili bazı konuları merak ediyor. Özellikle rüya köşeme gelen özel mesajlardan herkes bu manevî  ilimlere nasıl girdiğimi soruyor.
Aslen İzmirliyim.. İzmir'de uzun yıllar Bioenerji ve Konuşma Terapisi Merkezimizin sahibi ve yöneticisi olarak görev yaptım.
İstanbul da özel bir akademik kurumdan İletişim ve Davranış psikolojisi eğitimleri aldım.
Uluslararası Enerji uygulamaları ve Bioenerji Uzmanlığı eğitimlerinden sonra  tam dört yıl süren Tasavvuf yolculuğum başladı. Onu da Allah'ın izniyle tamamladıktan sonra ;
İLİM İLİM BİLMEKTİR
İLİM KENDİN BİLMEKTİR Sözünün rehberliğinde ESMAÜL HÜSNA,HAKİKAT İLMİ, HABERCİ RÜYALAR VE VARLIKSAL FARKINDALIK  manevi eğitimimi  yaşamsal boyutta devam ettirmekteyim.
Çünkü ,Eğitim bir ömür boyu devam eder gerçeğimle yoluma devam etmekteyim.
İstanbul a taşınmam da gördüğüm manevî Rüyalarımın rehberliğinde gerçekleşti.

Bildiğimiz üzere siz kitap yazarısınız. Birde bize kitaplarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Benim yayımlanmış ilk kitabım YAŞADIĞIN HAYAT KADARSİN İsimli öykü kitabımdır.
İçinde tamamı gerçek hayattan alınmış etkileyici, toplumsal  ve sosyal mesajlar veren öyküleri bulunan bu kitap yayınlandığı tarihte oldukça ses getirmişti.
Hatta içindeki bir şiirim bestelenmişti.
Bu arada okurlarımıza güzel bir müjde vereyim. Bu  kitabım sosyal medyadan gelen isteklerden dolayı yeniden edite edilerek yeni yayınevimiz tarafından tekrar okuyucularıyla buluşacak.. Okuyucusu bol olsun inşaallah..
Gelelim AŞK AYNASI İsimli ikinci kitabıma.
Aşk Aynası; maneviyatın en yüksek ,en tepe noktası olan AŞKA AYNA olan gönlümün eseridir.
Bu kitap Hakikatini arayan, Aşık ile Maşuk u birleyip  Aşk olan gönüllere sunulmuş bir hediyedir. İkilik gibi görünen her şeyin aslı tekliktir. Aşık ve maşuk bu dünya illüzyonunda ikiliktir ancak Aşk onların aslı ve birliğidir.
Aşk Aynası kitabımızın her harfi, her kelimesi ve her cümlesi Aşk ile kodlanmıştır. Bu kitabı sadece  Aşkı seçen, Aşkı arayan, Aşk olan gönüller okuyabilir ve okuyacaktır.
İçinde yazdığım tüm bilgi ve denenmiş dua tertipleri ,Genetiğimizden getirdiğimiz tüm DNA sarmalımızın ,karmalarımızın arındırılmasına sebep olmaktadır.
Okuyucu yorumlarından gelen bilgilere göre AŞK AYNASI kitabımızı okuyan herkes yeniye, yükselişe, karmik arınmaya ve ilahi Aşk a büyük bir deneyimleme yaşadıklarını söylüyorlar.

Bu kitabın basımında bana destek olan, çok Sevgili dostum, yüce gönüllü mana ve gönül ehli sayın ÇİĞDEM OKUMUŞLAR hocama, Okumuşlar yayıncılığa bu röportaj aracılığıyla binlerce kez teşekkür ediyorum.

Günümüz insanının en büyük sorunu iletişim ve ilişkiler oldu. İlişki ve iletişim uzmanı olarak bu konuda neler söyleyeceksiniz?

İletişim; insan yaşamının ana damarıdır diyebiliriz Şu anda insanlar hayatlarında her ne sorun yaşıyorlarsa bilinmelidir ki hemen hepsinin sebebi iletişimsizliktir. İnanın iletişim çağı olan bu çağda bile  İnsanlar birebir ilişkilerinde karşısındaki insanlarla gerçek bir iletişim  kuramıyorlar. Aynı dili konuşamayan, aynı dili konuşup da  farklı lehçelerde  konuşmaya çalışan(lehçeler burada benzetme sanatı olarak kullanılmıştır.)ve de anlaşamayan insanlarla dolu oldu dünya.  Neden böyle oldu diye soracak olursanız;
İnsanlar dinlemiyor, dinlese de duymuyor.. Bakıyor ama görmüyor. Algılarını tam olarak aktive edemiyor, hani makina gibi, robot gibi. Duygu katmıyor ya da çok fazla duygu aktivesine giriyor ve fazla gelen yoğun duyguları kaldıramayıp  duygusal depresyon yaşıyor. Mental yorgunluk ile başlayan bu süreç fiziksel rahatsızlıklar a kadar sürüyor.

İkili ilişkilerde de insanlar önce kendilerini tanımadan, nasıl bir karaktere, kişiliğe sahip olduklarını bilmeden, kendi temsil sistemlerini öğrenip keşfetmeden ilişki yaşamaya çalışıyorlar. İşte bu yüzden, yaşadığımız bu çağ en çok boşanmanın gerçekleştiği zaman olarak tarihe geçiyor.
Bilinç, bilinçaltı ve yaşam akışı arasındaki bağı çözümlediğiniz de kendinizle yüzleşme yaşıyorsunuz.

Bana gelen danışanlarımla yaptığım birebir çalışmalarımda yani  bilinçaltı, bilinç ve zihin çalışmalarımda kişilere önce kendilerinin ,kendi içlerinde ki o müthiş gücün, güzelliğin, sevginin, bereketin, yaratıcılığın, bilginin ve en büyük hakikat sırrının,, yaradanın bizimle, bizde olduğunun, hiçlikteki  hepliğin farkına varmasına sebep oluyorum.
.Birey  kendisinin, kişiliğinin, zihninin, aklının, iradesinin ve Ruhunun gücünün   sırlarını farkettikçe  yaşam sorunları, korkular, kaygılar, İletişim problemleri yavaş yavaş ortadan kalkıyor .
Ücretsiz Olarak verdiğim ÖNCE KENDİN OL SANATI  Workshop toplantılarında Önce Kendinizle nasıl yüzleşeceğinizi, sizden başka dışarıda hiçbirisi yada hiçbir şeyin olmadığını, her yaratımın içten geldiğini anlatıyorum.
Bu küçük uyanış eylemleri, kişinin bu yolda kendisiyle büyük yüzleşme yaşamasıyla devam ediyor.


Bu verdiğiniz bilgiler gerçekten çok değerli bilgiler. Bunun için çok teşekkür ederiz. Peki diğer bir uzmanlık alanınızdan bahsedelim isterseniz. Enerjiler ve Bioenerji hakkında bizlere neler anlatacaksınız?

Asıl benim bu bilgileri ve açıklamaları yapmama sebep olduğunuz için ben size teşekkür ederim .
Enerjiler ve bioenerji diye  giriş yapacak olursak; Önce  enerjinin ne olduğuna kısaca değinmem gerekir.
Tüm yaşamı sağlayan büyük nefes Olarak tanımlıyorum ben enerjiyi.
Yaşam enerjisi
Ruhtan üflenen nefes.
Allah'ın nefesi.
Yaratıcı Nefesi.
Bilim bunu ispatladı zaten. Canlı  yada cansız olarak her neyi kast ederseniz edin hepsinin bir frekansı, dalga boyu ve titreşimi var.
Bedenlerimiz bu frekans, dalga boyları ve titreşimlerle var.. Makro evrende her ne görüyorsanız mikro evrende yani bizde İnsanda da O büyük Enerji  var..

Bioenerji dediğimiz sistem Bedenin tıkandığı, enerji akışının gerçekleşmediği vücut sisteminin alarm verdiği yerde şifa boyutunda ortaya çıkan yardımcı akımsal enerji boyutu ve frekanslar toplamıdır. Bu sistemin yaşı, mesafesi, cinsiyeti  yoktur. O şifa enerjisi ruhsal, fiziksel, tamamlayıcı ve kapsayıcı bir güçtür.

Bioenerji kendi içinizdeki o akan sistematik enerjiyi hissetmektir ve aktarım yapabilmektir

Ben içimde ki ilk farkındalık enerjisini henüz dört yaşımdayken deneyimlemiştim. Daha sonra kendimi bilmeye başladığım yirmi üç yaşımda ise bu yolda yürümeye karar verdim. Ve bu yolun oldukça uzun ve zorlu olduğunu da anladım.
Sonrası artık aramayla başladı her şey..
Yıllar önce aldığım Uluslararası Enerji eğitimleriyle uygulayıcı olarak yola çıktığım Spritüel yolculuğumda her geçen gün yeni ve farklı bilgilerle donanıyordum ancak bu işin sadece bilgiyle olamayacağını ve mutlaka manevi ilimlerin gerekli olduğunu, yaşamadan, hissetmeden asla bu alanda olunamayacağını Esmaül Hüsna hocamla tanışınca İDRAK ettim. Bu tanışma benim tam kırk yaşıma tekabül ediyordu.
Düşünün bir kez; yıllarca enerjiyle ilgili her nerede kim eğitim, öğretim veriyorsa oralara gidiyorsun, enerji ile ilgili yazılmış tüm kitapları alıp, sular seller gibi okuyorsun ama uyanış Esmaül Hüsna ile başlıyor.
BİLGİ İNSANA SADECE BASAMAKTIR.
İnanın bioenerji ile ilgilenen herkese tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki; YARATILIŞIN TÜMÜ ALLAH'IN İSİM VE SIFATLARINDADIR.
Tüm kâinat bu gerçeğe Aynadır.
İnsan bu isim ve sıfatlarla donatılmıştır.
İşte buradaki sırra, gerçeğe ulaştığında gerçekleşmeyecek mucize yoktur  Hatırlatmam gerekiyor ki bu yolu sen seçmiyorsun. Bunu  zamanla  yaşadıklarınla  anlamaya başlıyorsun. Yaratan sana  kendi zatının  sırrıyla öğretmeye başlıyor. Bu manevi ve ilim eğitimleri devamı ettikçe önce kendi içinizdeki manevî güce ulaşıyorsunuz.. Duaların, zikirlerin, Tefekkürün, harflerin, sayıların ve asıl sırrın  KUR'AN I KERİM'İN okunmasıyla hakikate doğru bir yola çıkarıldığını anlıyorsun.

AŞKA GİDEN YOL ÇOKTU,
BEN AŞKI SEÇTİM demiş Hz Mevlana..
Aşk yolu zordur, bedel ister.
O bedel tüm yaşamına mâl olur ve sende buna HAYAT HİKAYEM dersin .

Bende HUMAN COSMOS ENERJİ adını verdiğim eğitim ve öğretilerime uzun yıllardır devam etmekteyim.

Egitim ve  Bioenerji Enerji sistemi seminerlerime hem Uzakdoğu hem de Tasavvuf boyutunda bilgi, ilim ve deneyimlerimi aktararak, kişiye kendi Hakikatini hatırlatarak, en üst bilinç yani  HAKİKAT Boyutunda AŞK SIRRI ile  kişinin kendi aslını görmesine sadece sebep oluyorum.
Çünkü, aldığım tüm bilimsel ve ilim boyutundaki tüm eğitimlerimden sonra  tek bir gerçeğe ulaştım.
Öğretmen size sadece bu yolda kalbinizin sesini duymayı, hakikatinizi hatırlamayı ve sizi kendinize , sizdeki Yaratana şahit olmanıza sebep olur. Yani bir nevi Ayna rolü üstlenir.
Tüm öğretmenler sizin hangi bilinçteyseniz o frekanstaki Aynanızdır aslında. Bioenerjiye tekrar gelecek olursak;
Bioenerji hem bilimsel hem de ilim boyutunda bir Enerji sistemidir. Bilim İlimi somutlaştırır. Bilim; frekans, dalga boyu, titreşim ve enerji terimlerinin açıklamalarıyla Bioenerjinin varlığını ispatlamıştır.
Bioenerji o büyük şifaya sadece kanal olmaktır hatta kişinin birey boyutunda suretini siretine çevirip Enerji akışına şahit olmaktır.
İlim Yaratıcıyla insanın arasındaki iptir İşte Allah'ın ipine sarılın sözünün açıklaması da  budur  İlim yaratıcıyla aranızda ki en güçlü , soyut gibi görünen ama hayatta  yaşadıkça somut , görülür hale gelen  bağdır .
İşte Enerji ve bioenerji bunları beş duyumuza taşıyan ve ispatlayan bir bilim dalıdır.
Dünyanın en büyük ülkelerinde ,A.B.D, Çin, Uzakdoğu ülkelerinin çoğu, Azerbaycan, Rusya, Almanya ve Kanada da Enerji sistemleri ve Bioenerji üniversitelerinde uzun dönemli eğitimleri verilmektedir.

İnanın en büyük dileğim ;bu boyutta bu sistemle ,bu alanla ilgili olan herkesin gerçek eğitmenini, öğreticisini, ilim boyutunda bilim ışığında bulmasıdır.
Bu yolun öğrencilerine ,bu alandaki aynalarını, kendilerine kendilerini  aynalık yaparak hatırlatacak hakiki öğretmenlerini   bulup , Hakikatini yaşamalarını dilerim.

Peki rüyalarla ilgili rüya analistliği ile ilgili ne söyleyeceksiniz?

Rüyalar kişinin Astral enerji bedeniyle, enerjisel boyutta yaşadığı ENERJİ boyutunda deneyimlediği enerji yaşamının gerçekleridir ve çok değerlidir.
İnsanlar, bilinçaltında sakladığı, korktuğu, kaygı duyduğu veya üzüldüğü her şeyi rüyalarında sembollerle görürler.
İstedikleri, Arzu ettikleri, ulaşmaya çalıştıkları hedeflerini de rüyalarında yine sembollerle  görürler.
Ben rüya yorumlarımı ve analizlerimi önce içsel sezgilerimle, kalbimin sesiyle, daha sonra bilimin ve ilimin ışığıyla aldığım iletişim ustalığı, NLP eğitimlerim ve Esmaül Hüsna alt yapımla Rüyaların Enerji alanı ve özel frekansıyla yapıyorum. Kişiye bireysel özel danışmanlık veriyorum 
SONAN gazetesindeki köşemde en çok okunanlar ve seçilenler arasında bulunmamızın en büyük sebebi insanların rüyalarına, düşüncelerine ve duygularına saygı duyarak, itina ile ilgilenerek işimizi yapmamızdır.
Sosyal medyada sayfalarımın Takipçilerine de çok teşekkür ederim.
Rüya görenindir. Rüyalarınızı herkese anlatmayın. Onlar gerçek hayat dediğiniz yaşamınız kadar değerlidir.
Bu arada çok yakında çıkacak olan enerjilerle ilgili kitabımızın da müjdesini verelim
Bu arada bana Enerji sistemleri, HUMAN COSMOS ENERJİ eğitimleri , ilişkiler ve iletişim Özel seansları ile bireysel Rüya Bakımı ve  Analizi için  ulaşmak isteyen tüm okurlarım, danışanlarım ve danışmanlık almak isteyenler için  sosyal medya hesaplarımdan benimle iletişime geçebilirler .
Hayatta tesadüf yoktur. Olan Her şey yüce Allah'ın tevafukuyla meydana gelmektedir. Sizin bu yazıyı okumanız bile bütünün hayrınadır.
Hayatı Aşk olarak yaşayın
Aşk olun.

 

Kaynak: ÖZEL HABER/RÖPORTAJ
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam