reklam
reklam

Hizmete Aşık Başkan

Eklenme Tarihi: 13 Mart 2020, Cuma - 10:36   Okunma Sayısı: 166203
Sinop Dikmen Üç Akder Köyü Derneği ikinci kez Oktay Görsoy’u başkanı seçti

 

 

Oktay Gürsoy kimdir

1977 doğumlu Sinop ili Dikmen ilçesi Üç Pınar 1995 Üsküdar imam hatip lisesi mezunu ve hala ilahiyat ön lisans öğrencisidir. Evli ve dört çocuk babasıdır. Sancaktepe Yenidoğan’da ikamet etmektedir. 2003 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmaktadır. Ayrıca yıllarca inşaat işleri yapmış şuan ise Sancaktepe Yenidoğan’da  Gürsoy ambalaj temizlik, parti ve süs malzemeleri toptan ve perakende satış dükkanı vardır.

    Dernekçilik hayatı 1998 yılında cami derneği asil yönetim kurulu üyeliği ile başlamıştır. 2003 yılında Sancaktepe SİYAD şubesi yönetim kurulu asil üyesi olarak SİYAD camiasına hizmet etmeye başlamıştır. 2008 yılından itibaren Üç Akder  Derneği  Asil Yönetim Kurulu Üyesi olarak üç yıl hizmet ettikten sonra 2011 yılından itibaren iki dönem  Üç Akder  Derneği  başkan vekili olarak görev yapmıştır. 2016 yılı Ekim ayında Adem Gündoğdu’nun başkanlığı bırakması ile Üç Akder  Derneği başkanlığına seçilmiştir. 2017 Kasım ayında yapılan genel kurulda uzun bir seçim sürecinden sonra  Üç Akder  üyelerinin yüzde  seksen beşinin katılımı ile yapılan seçimde kullanılan oyların üçte ikisini alarak tekrar başkan seçilmiştir.

    Her insanın bir hobisi vardır, benim hobimde dernekçiliktir. 20 yılı aşkın bir sürede  dernekçiliğin okulunda  dernekçiliği öğrendim ve bu gün halen severek ve yeni projelerin heyecanı ile  dernekçilik hayatım devam etmektedir. Üç Akder  ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Üç Akder  derneğimiz çevre dernekte örnek olmaya devam edecektir.

  Üç Akder ’deki en büyük hayalim derneğimize büyük bir sosyal tesis kazandırmak.  Belki çılgınca bir hayali proje ama bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu sosyal tesis içerisinde her yaş grubundan çocukların oyun gruplarının bulunacağı hatta çocuk kreşinin bulunduğu, gençlerin ve ailelerin rahatlıkla dinlenebileceği kafelerin, spor gruplarının, kütüphane ve bilişim ve düğün salonunun  bulunacağı üyelerimiz dernek etkinliğine ve dinlenme yeri olarak  ailesi ile gelip farklı bir ortamda stres atabileceği sosyal tesisi kazandırmak hedefimizdir.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam