reklam
reklam

ŞEHİR ÖĞRENCİSİ RAMAZAN KILIÇ’IN YENİ KISA FİLMİ ‘SERVİS’E ALTIN KOZA’DAN ÖDÜL

Eklenme Tarihi: 4 Ekim 2019, Cuma - 10:22   Okunma Sayısı: 306378
SERVİS ‘ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ’ KATEGORİSİNDE ‘EN İYİ KURMACA FİLM’ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Aldığı ödüllerle adından söz ettiren İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ramazan Kılıç, yeni kısa filmi ‘Servis’ ile Adana Altın Koza Film Festivali ‘Ulusal Öğrenci Filmleri’ kategorisinde, ‘En İyi Kurmaca Film’ ödülüne layık görüldü.

İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ramazan Kılıç, 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nden ödülle döndü. Kılıç, ‘Servis’ adlı kısa filmiyle ‘Ulusal Öğrenci Filmleri’ kategorisinde, ‘En İyi Kurmaca Film’ ödülüne layık görüldü.

Kılıç tarafından yazılıp yönetilen ve Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde çekilen ‘Servis’ filmi bir taşra öğretmeninin, sistemin daha iyi işlemesi adına giriştiği mücadeleyi konu alıyor. T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve kadının toplumdaki öncü rolünü vurgulayan film; hikâyesini sıcak, samimi ve duygu dolu dille anlatıyor. Filmde, öğretmen Nebahat karakterini Ezgi Ay, müfettiş karakterini ise Sivas, Albüm ve Görülmüştür filmlerinde de rol alan Muttalip Müjdeci canlandırıyor. Bu iki isim dışında filmin kadrosu, Kıbrıscık’da yaşayan amatör oyunculardan oluşuyor.

Servis, uluslararası prömiyerini dünyanın prestijli kısa film festivallerinden olan Taiwan'daki Kaohsiung Film Festivali’nde gerçekleştirecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam