reklam
reklam

Şampiyon Atlas Yıldızsspor’dan sezona 14 gollü veda

Eklenme Tarihi: 2 Haziran 2019, Pazar - 13:03   Okunma Sayısı: 188617
2018-2019 sezonunda 2.Amatör Lig 14. Grupta yenilgi yüzü görmeden rekorlarla şampiyonluğunu ilan eden Atlas Yıldızspor, ligin son maçı bitiminde hem şampiyonluk kupasını aldılar, hem de rakipleri Tuzla Gençlerbirliğispor’u 14-0 gibi farklı bir skorla geçtiler.

Tuzla Gençlerbirliğispor’lu futbolcular şampiyonu alkışladılar

Tuzla Gençlerbirliğispor’lu futbolcular seramoni öncesi şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Atlas Yıldızspor’lu futbolcuları alkışlayarak yükseldikleri 1.Amatör Ligde başarılar dilediler. Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanan mücadeleyi Kıvanç Ayyıldız, Doğuş Aydın ve Abdurrahman Kocatürk hakem üçlüsü yönetirken Kenan Çelik Saha komiseri olarak görev yaptı.

Son lig maçının her iki yarısında üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, Tuzla Gençlerbirliğispor’u 14-0 mağlup ederek 2.Amatör Lige farklı galibiyetle veda etti.Atlas Yıldızspor’u farklı galibiyete taşıyan golleri Şükrü Yay (4), Yıldıray Yıldırım (3), Yasin Mert (2), Onur Kurt (2), Tanay Çam (2) ve Mert Koçali kaydetti.

Şampiyonluk Kupasını Maltepe Amatör Spor Kulüpleri ve Gülsuyuspor Başkanı Bayram Behram Kaçar verdi

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri ve Gülsuyuspor Kulüp Başkanı Bayram Behram Kaçar’ın takım kaptanı Yasin Mert’e başarılar dileyerek takdim ettiği şampiyonluk kupası sonrasında sahada büyük sevinç yaşanırken, çekilen hatıra fotoğrafları ile tören sona erdi.

Şampiyonluk rekorlarla taçlandı

İlhan Okumuş’un öğrencileri bu sezon içinde oynadığı tan 16 maçta yenilgi yüzü görmedi, 15 galibiyet ve 1 beraberlikle 46 puan toplayan Atlas Yıldızspor, sezon boyunca rakip fileleri 104 defa havalandırarak tüm 2.Amatör takımlar içinde en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 7 golle de tüm 2.Amatör takımlar içinde en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.

Gol kralı Şükrü Yay

Maltepe temsilcisi Atlas Yıldızspor’un golcü oyuncusu Şükrü Yay, sezonun bu son maçındaki farklı galibiyette 4 gol atarak gol sayısını 19’a yükseltti ve sezonu gol kralı olarak tamamladı.

Atlas Yıldızspor Teknik Sorumlusu İlhan Okumuş : “Sezon başı hedeflediğimiz şampiyonluğa rekorlarla ve yenilmeden ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Terinin son damlasına kadar 16 hafta boyunca sahada mücadele eden tüm futbol takımımı yürekten kutluyorum ve hepsine çok teşekkür ediyorum.”

Farklı galibiyeti değerlendiren Atlas Yıldızspor Teknik Sorumlusu İlhan Okumuş ise ” Sezon başı hedeflediğimiz şampiyonluğa rekorlarla ve yenilmeden ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Terinin son damlasına kadar 16 hafta boyunca sahada mücadele eden tüm futbol takımımı yürekten kutluyorum ve hepsine çok teşekkür ediyorum. Atlas Yıldızspor camiasına hayırlı uğurlu olsun. Bu başarıda büyük pay sahibi olarak her zaman yanımızda olan Başkanımız A.Galip Paralı’ya, Genel Kaptanım Cengizhan Dumrul’a, Yöneticim Behruz Dilmegani ve İdari Kadromuza ayrı ayrı teşekkür ederim ” dedi.

Biz de gazetemiz olarak 2018-2019 sezonunda 2.Amatör Lig 14. Grupta yenilgi yüzü görmeden rekorlarla şampiyonluğunu ilan eden Atlas Yıldızspor’u kutlar, yeni sezonda da başarılar dileriz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam