reklam
reklam

Yaratıcılık Üzerine Dikkat Çeken Bir Film Neden Yaratıcıyız?

Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2019, Perşembe - 11:47   Okunma Sayısı: 186639
2018 Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapan Neden Yaratıcıyız? (Why Are We Creative?) izleyenleri müthiş bir yolculuğa çıkarıyor.

Yönetmeni Hermann Vaske’nin aklına takılan ve kolay kolay cevaplandırılamayan bu soruya , Pedro Almodovar, David Bowie, Umberto Eco, Angelina Jolie, Bono, Stephen Hawking, Nick Cave, Marina Abramovic, Björk, Willem Dafoe, Mikhail Gorbatchev, Michael Haneke, Werner Herzog, Isabelle Huppert, Samuel L. Jackson, Jim Jarmusch, ,Takeshi Kitano, Jeff Koons, Diane Kruger, Sean Penn, Spike Lee, Nelson Mandela, Yoko Ono, Pussy Riot, Quentin Tarantino, Julian Schnabel, Wim Wenders, Ai Weiwei, Asia Argento gibi birbirinden ünlü isimler hiç beklenmedik cevaplar veriyor.

Gösterim Tarihi: 19 Nisan 2019

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

İthalat: Filmartı Film

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=7DDDTVMy8RYNe

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt8804436/?ref_=nv_sr_1

Ödüller: 2018 Venedik Film Festivali

Yönetmen: Hermann Vaske

Oyuncular: Pedro Almodovar, David Bowie, Umberto Eco, Angelina Jolie, Bono, Stephen Hawking, Nick Cave, Marina Abramovic, Björk, Willem Dafoe, Mikhail Gorbatchev, Michael Haneke, Werner Herzog, Isabelle Huppert, Samuel L. Jackson, Jim Jarmusch, Takeshi Kitano, Jeff Koons, Diane Kruger, Sean Penn, Spike Lee, Nelson Mandela, Yoko Ono, Pussy Riot, Quentin Tarantino, Julian Schnabel, Wim Wenders, Ai Weiwei, Asia Argento

Konu:

Tek soru, 30 yıllık bir çalışma, 50’den fazla isim ve sonsuz olasılıklar. Yönetmen Hermann Vaske, tutku dolu bir araştırmanın parçası olarak, 30 yılı aşkın bir süre müzik, felsefe, bilim, siyaset ve sanat dünyasından 50’den fazla ünlü isme tek bir soru soruyor: ”Neden yaratıcısın?” Vaske’nin aldığı cevaplar, en az soruların sorulduğu kişiler kadar ilginç ve çekici…

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam