reklam
reklam

SİZ VARSANIZ BİZDE VARIZ

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2019, Cuma - 11:37   Okunma Sayısı: 234256
İcadiyeli olmak ayrıcalıktır diyen Muhtar adayımız İbrahim Nadir ile bir söyleşide bulunduk ve kendisinden aday olduğu taktirde neler düşündüğünü sorduk.

İSTANBUL

İcadiye’nin sesi olmayı amaçlayan İbrahim Nadir şu cümleleri söyledi.”Mahallem için yapmaya çalıştığım düşüncelerim eksik olabilir. Amacımız herkesin fikrine saygı duyarak; benim ya da aza ekibimin aklına gelmeyen ama halkımızın gerçekleştirmemizi istediği fikirleri ya da görüşleri bizimle paylaşmalarını sağlamak. Ve halkımıza her yönden destek olmak.”dedi.

-Kendinizden biraz bahseder misiniz?

1957 Trabzon Akçaabat doğumluyum.1965 yılında İcadiye Mahallesine taşındım ve o günden beri İcadiyeliyim. Tahsil hayatım burada geçti. Ancak amatör olarak oynadığım futbol kariyerimden ötürü tahsil hayatımı yarıda bırakmak zorunda kaldım. Askerlikten sonra Türkiye Denizcilik İşletmeleri Şehir Hatları’nda uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli oldum. 5-6 yıllık emeklilik hayatımdan sonra; muhtarımız Önder’in vefatının ardından vekil muhtar olarak görevime başladım.

 

-İcadiye mahallesi vekil muhtarı olarak görev aldığınız süreçte hayata geçirdiğiniz projelerden söz eder misiniz?

İcadiye Mahallesi vekil muhtarlığım görevim boyunca yıllardan beri uğraş verilip; bir türlü hayata geçiremediğimiz İcadiye Mahallesi Sağlık Ocağı’nı faaliyete geçirdim. Bunun yanı sıra bu süreçte; ideallerimiz olan diğer projelerin hayata geçirilmesi için ön adımları attık. Atmaya da devam ediyoruz.

- Yıllardır bir sorun olarak karşımıza çıkan İcadiye Mahallesi Sağlık Ocağı projesini vekil muhtarlık sürecinde hızlı bir çalışma ile gerçekleştirdiniz. Bunun için teşekkür ederiz. Peki bununla ilgili nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?

Şu anda İcadiye Mahallemizin 17 bine yaklaşan nüfusunun yüzde 50’inden çoğu 55-60 yaş ve üzeri. Bu sağlık ocağının faaliyete geçmesini nüfusumuzun büyük çoğunluğu sevinçle karşıladı. Ama maalesef mahallemizde projeye karşı çıkan bir grupta var.

-Aynı zamanda muhtar adayı olarak süreciniz de devam ediyor. Eğer seçimi kazanırsanız hayata geçirmek istediğiniz projelerden bahseder misiniz?

Eğer yeniden muhtar olarak halkımız tarafından seçilirsem mahallemizin mevcut olan acil sorunlarıyla ilgili projeler önceliğim olacak. Buna bir örnek verecek olursam İcadiye Spor kulübü ve lokalini hayata geçirmek istiyorum. İki katlı planı olan lokalin; ilk katı sporcuların diğer katı ise kadınların kullanabileceği bir alan olacak. Gerçekleştirmek istediğim diğer acil bir konu ise mahallemize kablolu tv hizmetinin ve akbil dolum tesisinin gelmesi olacak. Özellikle de günümüzde en çok sorun yaşanılan alanlardan birisi olan otopark sorunu da proje listemde. Otopark sorununun çözülmesi için gerek belediyemizle; gerek kaymakamlığımızla koordine içerisinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

-Anlattığınız projeleri hayata geçirmek için iyi bir aza ekibine ihtiyacınız olacaktır. Peki siz aza ekibini nasıl oluşturdunuz?

Ekibimi oluştururken öncelikle hiçbir siyasi görüşü baz almadığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Halkla ilişkilerde hiçbir ayrım yapmadan en alttan en üste kadar erişebilecek, alçakgönüllü, sevgi dolu, unvanına ya da makamına hiç bakmadan; mahallemizde sevilen, sayılan, sözü geçen, bir insanın hayatına dokunabilecek, sorun çözme odaklı olan ve halkımız adına benimle birlikte her alanda her mücadeleyi verecek kişileri seçtim.

-Vekil muhtarlığınız sürecinde İcadiye Mahallesi’ne yaptığınız katkılardan ötürü Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından Başarı Belgesi verildi. Bununla ilgili olarak neler söylemek istersiniz?

Başarı belgesini şahsıma verilen bir bilge olarak kabul etmiyorum. Rahmetli muhtarımız Önder Elbir’in yıllardır ideali gerçekleştirilmiştir. Bu nedenle bu Başarı Belgesinin asıl sahibinin bu projenin yürürlüğe girmesi için canla başla çalışan Rahmetli Muhtarımız Önder Elbir olduğunu düşünüyorum.

-Muhtarlık seçimleri az bir süre kaldı önümüzde. İcadiye halkı sizi neden seçsin? Diğer muhtar adaylarından farkınız ne?

Diğer mahalle muhtar adayları da benim gibi İcadiye Mahallesi’nin insanıdır. Herkese saygı duyuyorum. Halk kimi seçerse seçsin, seçilip seçilmemem önemli değil, ben yine üzerime düşen görevi yapmaya ve mahallemize hizmet etmeye devam edeceğim. 

Son olarak düşüncelerini dile getiren İcadiye Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Nadir, “İcadiyemize yakışan, saygı ve sevgi içerisinde bir seçim olsun. Kazanını takdir ettiğimiz, hepimizin gönül birliği içinde olduğu günler yaşayalım.” dedi.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam