reklam
reklam

Şişecamlılar “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Eklenme Tarihi: 6 Kasım 2018, Salı - 12:21   Okunma Sayısı: 150129
Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu, çalışanlarını ve ailelerini hem eğlenceli bir günü hem de bir arada olmanın mutluluğunu paylaştığı “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” etkinliklerde bir araya getirdi. Şişecam Topluluğu üretim tesislerindeki çalışanların ailelerinin katıldığı “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” etkinliklerinde Şişecamlılar, atölye faaliyetleri ve aktivitelerde keyifli bir gün geçirdi. Etkinliklere yaklaşık 11 bin kişi katıldı.

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” etkinliklerinde çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirdi. Eylül ve Ekim aylarında, Şişecam fabrikalarında düzenlenen etkinliklerle, Şişecamlılar ve aileleri geleneksel eğlenceler, atölye faaliyetleri ve aktivite alanlarında keyifli bir gün geçirdi.

Şişecam Topluluğu’nun Kırklareli, İstanbul, Bursa, Denizli, Eskişehir, Ankara ve Mersin’de bulunan üretim tesislerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, çalışanlar ve aileleri hem eğlenceli bir günü hem de bir arada olmanın mutluluğunu paylaştı. Şişecamlı aileler etkinlik kapsamında düzenlenen fabrika turlarına katılarak Şişecam ürünlerinin üretim yolculuğu hakkında da bilgi edinme fırsatı buldu. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve kimyasallar fabrikalarında gerçekleştirilen etkinliklere yaklaşık 11 bin kişi katıldı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam