reklam
reklam

Pretty By Flormar’dan dudaklara renkli dokunuşlar

Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 316362

Pretty by Flormar’ın çok sevilen mat likit ruj ve gloss’ları; yepyeni renkleri ve kolay uygulama sağlayan yumuşak dokularıyla yaz makyajına renk katacak!

Kaliteden ödün vermeden hesaplı alışveriş yapmak isteyen makyaj tutkunları için geliştirilen “Pretty by Flormar”, trendleri yakalayan tarzı ve yenilikçi çizgisi ile makyajın yaratıcı dünyasını keşfe çıkan kadınların tüm temel beklentilerini cevaplamayı vadediyor.

Kısa sürede vazgeçilmezler arasına giren Pretty by Flormar mat likit rujve gloss’lar yeni renkleri ile şimdi daha fazla seçenek sunuyor.

Matte Liquid Lipstick ile Mat ve Yoğun Renkler

Toprak tonları ve gül kurusu renk seçenekleri çoğalan “Matte Liquid Lipstick” ailesi, likit mat yapısı ve yoğun renk verme özelliği ile dudaklarda pürüzsüz görünüm yaratıyor. İceriğindeki shea ve zeytinyağı ile dudakları nemlendirirken, yumuşak dokusu ve kremsi yapısı ile kolay ve kalıcı uygulama sağlıyor.

Yoğun ve parlak renkleri ile dudaklarda canlı bir görünüm yaratan Stay True Lip Gloss’lar yazın sıcaklığını yansıtan yepyeni renkleri ve yapışkanlık hissi yaratmayan formülü ile gün boyu kalıcılık vaad ediyor. Özel dokusu dudaklara dolgun bir görünüm verirken, yumuşak dokusu ve nemlendirici formülü korunmasına da yardımcı oluyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam