reklam
reklam

Şampiyon Fenerbahçe

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2014, Pazar - 20:00   Okunma Sayısı: 151194

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Büyük Erkekler Boks Şampiyonası 08-13 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da yapıldı. Türkiye Kulüplerarası Büyük Erkekler Boks Şampiyonası’nda ringe çıkan Fenerbahçeli boksörler, turnuvaya damga vurdu.

Bugün yapılan final maçlarında ringe çıkan Fenerbahçeli boksörlerden 49 kiloda Muhammet Ünlü, 52 kiloda Ferhat Pehlivan, 60 kiloda Furkan Ulaş Memiş, 64 kiloda Ural Karslıoğlu, 69 kiloda Yakup Şener, 81 kiloda Nadir Ünal, 91 kiloda Şeyda Keser ve +91 kiloda Denizcan Gökkaya rakiplerini devirerek altın madalyanın sahibi oldular. 75 kiloda Erdil Keyf ise gümüş madalyada kaldı.

Şampiyonaya 10 sporcu ile katılan Fenerbahçe Boks Şubesi, 8 altın 1 gümüş madalya ile toplamda 58 puan aldı ve takım halinde şampiyonluğa uzandı.

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam