reklam
reklam

‘HER SES BİR NEFES’E

Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 177163

İSTANBUL

Polisan Kansai Boya’nın katkılarıyla kadın sorunlarına dikkat çekmek, şiddetin olmadığı, sevgi ve şefkatle kurulu bir dünya için yedi yıldan bu yana gerçekleştirilen “Her Ses Bir Nefes” projesi, “magazinci.com 18.Yıl İnternet Medyası Magazin Oskarları ” ödüllerinde  

Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Nurettin Soydan’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı magazinci.com’un  artık geleneksel hale gelen ve bu yıl 18.ncisi gerçekleştirilen “magazinci.com 18.Yıl İnternet Medyası Yılın En İyileri” ödüllerini kazananlar belli oldu. 

Kalamış Wyndham Otel’in ev sahipliğinde 1 Mayıs 2018 Salı akşamı düzenlenen törende,  ödülü, Polisan Kansai Boya Pazarlama & Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu aldı.  Dilek Çolakoğlu, yaptığı değerlendirmede,  Polisan’ın,  kadınlar ile sıcak bir bağ kuran, hayallerini, zevklerini, tasarım dünyalarını zenginleştiren marka kimliği ile her alanda yanlarında olmayı amaçladığını ve bu paralelde de önemli projelere imza atmayı hedeflediğini belirterek, şunları söyledi:  “Dünyada ve Türkiye’de günümüzde acı bir gerçek olarak kabul edilen ‘kadına şiddet’, toplumsal sorumluluğumuz doğrultusunda dikkat çekmek istediğimiz başlıca konular arasında geliyor. Polisan Kansai Boya olarak bir ülkenin kadınlarının sahip olduğu bireysel özgürlüklerin tüm dünyanın kalkınmasında çok önemli bir rol oynadığını düşünüyor ve bu özgürlüğü engelleyen ‘kadına şiddet’ kavramına olabildiğince dikkat çekmeye özen gösteriyoruz. 7 yıldan bu yana gerçekleştirdiğimiz proje ile birincil hedef kitlemiz olan ‘kadına’ giden yolda bu soruna dikkat çekmeyi başarmış bulunmaktayız.” “Her Ses Bir Nefes Projesi” projesi 2012 yılından bu yana Türkiye’de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bilinç edinmeyi ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini yaygınlaştırmak ve bu bilinci kamuoyu ile paylaşarak, kadın sığınma evlerinde kalan mağdur kadınlara destek olmak amacıyla, başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış ünlü kadınları bir araya getirdi. Proje kapsamında düzenlenen fotoğraf sergileri tüm Türkiye’de kadınların yaşadığısorunlara dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçladı. 

Polisan bugüne kadar proje kapsamında Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın Dayanışma Merkezi Ofisi, Kadın Sığınakları, Genç̧ Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç̧ Kız Sığınakları'nın kapasite geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağladı. 

Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (TEKSEM) oyuncuları ‘Komşuluk Bizde Kalsın’ tiyatro oyununu sahneledi. 2015 yılında Facebook ve Twitter’ın videoları otomatik sessiz oynatma özelliğinden faydalanılarak “Sesi Olmayan Kadın” adıyla hazırlanan viral film, reklamcılık sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Kristal Elma’da dijital kategoride 3 ödül birden alma başarısı gösterdi. Film, sadece internette 2 milyon kişi tarafından izlendi.

2016 yılında da yine  “Sesi Olmayan Kadın” viral filmi ile Dijital ’in Oscar’ı MIXX Awards Europe ve MIXX Awards Türkiye’den Dijital & Mobil Bölümü’nde, “Sosyal Medya” kategorisinde ‘’Altın MIXX” ve “Bronz MIXX” ödüllerine layık görüldü.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam