reklam
reklam

AK Parti Kartal’da Gürkan Akyol Dönemi

Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 208738

İSTANBUL

AK Parti Kartal 6. Olağan Genel Kurul Kongresi  oldukça yoğun bir katılımla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Salonunda gerçekleşti. Kongre Gazi Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları, 15 Temmuz ve Afrin’ de Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlerimiz ve vatandaşlarımıza saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken ,  427 delegenin olduğu AK Parti Kartal İlçe Kongresinde, 323 delege oy kullanırken, kongrede  305 oy alan Gürkan Akyol AK Parti Kartal İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Ravza Kavakçı Kan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya , AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Gençlik ve Kadın Kolları MKYK Üyeleri, AK Parti İstanbul  Milletvekilleri İsmet Uçma, Azmi Ekinci, Osman Boyraz, Mehmet Metiner, Mihrimah Belma Satır, Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Hurşit Yıldırım, Hulusi Şentürk ve Ahmet Berat Çonkar, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Sakız, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İskender Karakaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, AK Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Pendik AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava, Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, STK Başkanları, Kartal Mahalle Muhtarları ve teşkilat mensuplarının coşkulu ve yoğun katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Kartal Önceki İlçe Başkanı  Muhammed Mehdi Akman; “Bu bir bayrak yarışıdır yaklaşık olarak 4,5 yıldır sürdürdüğüm bu bayrak görevimi yeni arkadaşlara devretmekten onur duyuyorum .Değerli arkadaşlarımızla da birlikte yürümeye devam edeceğiz” 

AK Parti Kartal 6. Olağan Genel Kurul Kongresinde bir konuşma gerçekleştiren partinin önceki Kartal İlçe Başkanı  Muhammed Mehdi Akman çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek  şöyle konuştu.

 “Bu bir bayrak yarışıdır yaklaşık olarak 4,5 yıldır sürdürdüğüm bu bayrak görevimi yeni arkadaşlara devretmekten onur duyuyorum. Teşkilatın en alt kademelerinden tutun da İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlıkları görevlerinde bulunan bir kardeşiniz olarak birçok seçimi birlikte gördük, elimizden gelen her tür çalışmayı yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” 

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevine seçilen Gürkan Akyol  “Hep birlikte el ele, yürek yüreğe bu kutlu davada yol yürüyeceğimize yürekten inanıyorum. Büyük bir liderimiz var ve gücümüzü halktan alıyoruz. Bu sebepten Kartal’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmayacağız.” 

 AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevine seçilen Gürkan Akyol yapılan oylamanın  sonrasında ise  bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında partisinin Kartal’da başarılı olacağına inandığını ifade eden Akyol, AK Parti Kartal 6.nci Olağan Kongresi partimize milletimize ve Kartalımıza hayırlı olmasını dilediğini ifade etti ve şunları söyledi . 

 “AK Parti kademelerinde görev yapmış dava arkadaşlarıma AK Parti Kartal İlçemizin 6.olağan kongresine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Kartal AK parti teşkilatlarımızda bugüne kadar görev almış kurucularımızdan ilçe yönetimlerimize, İlçe Başkanlarımızdan Belediye Başkanlarımıza, Belediye meclis üyelerimizden mahalle başkanlarımıza ve kadın kollarımızdan yürekleri . AK gençlerimize kadar hep birlikte el ele, yürek yüreğe bu kutlu davada yol yürüyeceğimize yürekten inanıyorum.

Büyük bir liderimiz var ve gücümüzü halktan alıyoruz. Bu sebepten Kartal’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bizleri bu göreve layık gören Yöneticilerimize ve oy kullanarak bizleri seçen Delegelerimize şükranlarımızı sunuyorum zor bir sürece giriyoruz. Bütün gücümüzle çalışarak Kartal’da gönüllere dokunacağız. AK Parti Kartal 6.nci Olağan Kongresi partimize milletimize ve Kartalımıza hayırlı olmasını dilerim. Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Kartal’ı alacağımıza yürekten inanıyorum” 

Gürkan Akyol partinin çeşitli kademelerinde görev aldı 

AK Parti Kartal 6.nci Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Gürkan Akyol parti içinde de tecrübeli bir isim. 6 Eylül 1975 doğumlu olan Akyol  AK Parti Kartal’da çeşitli görevler üslendi. Son olarak ise ilçe yönetiminde görev alan Akyol Maltepe Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Mezunu.

AK Parti’nin Kartal’daki önceki dönemde görev alan ilçe başkanları  il delegesi oldu 

Öte yandan AK Parti Kartal 6.nci Olağan Kongresinde AK Parti’yi 2019 Yerel Seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı ve T.B.M.M seçimlerinde taşıyacak kadrolar  da belirlendi.  AK Parti’nin Kartal’daki son dönemdeki ilçe başkanlığını yürüten isimler de ili AK Parti’nin olağan il kongresinde temsil edecek olan İl Delegesi görevini üslendiler. Bu isimler arasında Muhammed Mehdi Akman ve Ebubekir Taşyürek de yer alıyorlar.

 

AK Parti Kartal Yönetim Kurulu Listesi 

Yönetim Kurulu Asil Liste

Gürkan Akyol( İlçe Başkanı) 

Adem Gökçe

Adem Yıldız

Aydın Yavuz

Ayşegül Uzunyaşa

Beyler Çakır

Deniz Kırtaş

Döndü Polat

Erhan Öncül

Hayrettin Yeşilyurt

Hülya Göbeloğlu

Hümeyra Uğuz

Kübra Yılmaz

Murat Burak

Mustafa Soykan

Nurşan Akgül

Orhan Ilgaz

Ömer Boğaz

Recep Taşçı

Seyfullah Gürgün

Taner Aksoy

Tuğberk Doğruyol

Yavuz Fettahoğlu

Yusuf Erkuştan

Züleyha Kurubal

 

Yönetim Kurulu Yedek Liste 

Ali Küçükali

Adem Bektaş

Eyüp Aktaş

Sezai Demirhan

Faruk Çak

Ömer Savdıç

Zeynep Yücel

Ender Aydın

Mert Gerbağa

Emine Kahveci

Asıf Bektaş

Arzu Uzun

Handenur Göl

 

İl Delegeleri Asil Liste 

Muhammed Mehdi Akman

Gürkan Akyol

Zerrin Armutçu

Talha Kor

Temurhan Yıldız

Ceyhun Yasemin Şimşek

Ebubekir Taşyürek

Mehmet Emin Kazcı

Eylem Özmen

Hüseyin Öztürk

Alican Taşçı

Behiye Eker Albayrak

Gülseren Topuz

Fatih Sağlam

Fatih Kaya

Mehmet Erdoğan

Fatmanur Altun

İl Delegeleri Yedek Liste

Ahmet Şahin

Göksel Hürol

Zafer Bülent Gümüş

Nimet Gündoğdu

Oktay Köse

Bilal Habeşi Yayla

Altan Yıldırım

Sema Durmuş

Kemal Alataş

Mürsel Yılmaz

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam