reklam
reklam

Maltepelim Huzurevi Derneğinden Yaşlılar Gününe Özel Kutlama

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 134459

İSTANBUL

Maltepelim Huzurevi Derneği yönetimi, Huzurevi yaşlılarına  Maltepe / Hacıoğlu Et Lokantası sponsorluğunda Dünya Yaşlılar Günü öncesi Maltepeli çınarlarla bir araya geldi öğle yemeği verdi. Atalar/ Sahilde bulunan Hacıoğlu Et Restoranında verilen öğle yemeğine Maltepe, Simge Akasya ve Özel Boğaziçi huzur evlerinde  yaşamlarını sürdüren  yaklaşık 110 kadar yaşlı anne ve  babalar  katıldılar.

Maltepelim Huzur Evi Derneği Başkan Evin Gençosmanoğlu  ” Bu kültürü oluşturan yaşlılarımıza şükran borçluyuz. Kültürümüzü yaşatabilmek, önümüzdeki nesillere aktarmak sorumluluğunu taşıyoruz”

Programda konuşma yapan Maltepelim Huzur Evi Derneği Başkanı Evin Gençosmanoğlu, derin bir tarihe ve köklü bir kültüre sahip olduğumuzu belirterek, “Bu kültürü oluşturan yaşlılarımıza şükran borçluyuz. Kültürümüzü yaşatabilmek, önümüzdeki nesillere aktarmak sorumluluğunu taşıyoruz”  diye konuştu..

Belediye araçlarıyla restorana  taşınan yaşlılarla Maltepelim Huzur Evi Derneği Başkan Evin Gençosmanoğlu  başta olmak üzere derneğin yönetim kurulu üyeleri İnci Yalkış, Hülya  Evkuran, Hatice Çam da yakından ilgilendiler. 

Öğle yemeğine  Maltepe Belediyesi Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yoğun programı nedeniyle yerine Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Ekşioğlu ve Fatma Gökkaya katıldılar. Ekşioğlu ve Gökkaya  Başkan Ali Kılıç’ın selam ve sevgilerini ilettikleri yaşlılarla tek tek ilgilendiler.

Yemek hakkında  bilgi veren  Maltepelim Huzur Evi Derneği Başkanı Evin Gençosmanoğlu ise şunları söyledi;

“Her yıl olduğu gibi bu yılda Yaşlılara Saygı haftasında Hacıoğlu Et Restaurant’ın sahibi yöneticisi dostumuz Yaşar Esen bizleri restaurantına konuk etti. Konukseverliğinden dolayı Yaşar bey  ve emekçilerine, çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Bugün; dört huzur evinden az sayıda da olsa konuklarımız var. Bu  da ;dernek olarak geliştirdiğimiz bir projenin yansımasıdır. Son aylarda  Maltepe’mizdeki  tüm özel ve resmi huzur evi, bakım evi niteliğindeki yaşlı misafirhanelerini incelemeye aldık.

Maltepe huzur evine kabul edilmek isteyen yaşlılarımızın sayısı oldukça fazla. Buranın kapasitesi de belli. Müracaat edenleri niteliklerine göre yönlendirebilmek açısından ilçemizdeki mevcut huzur evleri ve bakım evlerinde ne tür yaşlıların kabul edildiği, kapasiteleri, doluluk oranları, çalışan personel durumu, fiyatları vs. konusunda tespitler yaparak belirlediğimiz kriterler çerçevesinde inceleyip derneğimize yapılan müracaatları hem cevapsız bırakmamak hem de mevcut huzur evi ve bakım evlerinin kapasitelerinin tamamlanmasını sağlayacağız. Özellikle yaşlılarımızı sosyal hayata katılımlarını sağlamak için etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. Bundan sonra da yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmayı sürdüreceğiz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam