reklam
reklam

S.S. Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde Şaban Genç’le Yola Devam

Eklenme Tarihi: 4 Mart 2018, Pazar - 20:00   Okunma Sayısı: 277275

S.S. Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresi kalabalık katılımla gerçekleştirildi ve iki adayın yarıştığı secimde  başkanlığa bir kez daha Şaban Genç seçildi

S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar  Kredi ve Kefalet Kooperatifi  olağan kongresi  Maltepe-Aydınevler Mahallesinde bulunan İntiba -Et Döner Restorant salonlarında geçtiğimiz  hafta sonu düzenlendi.

Kongreye çok sayıda Esnaf odası dernek ve  oda ve kooperatif başkanlarının yanı sıra Maltepe Belediyesi  Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş ve MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kanburoğlu, Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Maltepe Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hulusi Ergin de  katılım sağladılar.

Başkanlık yarışından iki aday başkan olmak için yarıştı. Başkanlık seçimlerinde, 127 oyu alan Şaban Genç tekrar başkan seçildi. Diğer aday Erdal Can ise 32 oy aldı. Bu sonuçlara göre, mevcut Başkan Şaban Genç, yeni dönem için S.S Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Başkanı oldu.

S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Şaban Genç “Hayatımın yarısını sizlere hizmet ederek geçirdim”

Kongrede mevcut başkan Şaban Genç tüm katılımcılara  bir hoş geldiniz konuşması yaptı. “Hayatımın yarısını sizlere hizmet ederek geçirdim” diye konuşmasına başlayan başkan Şaban Genç konuşmasında şunları söyledi:

“Çok değerli Esnaf ve Sanatkâr kardeşlerim. Hayatımın yarısını sizlere hizmet ederek geçirdim. Esnafımıza güler yüzle hizmet vermeyi, esnafın sorunlarıyla ilgilenmeyi kendimize şiar edinmişizdir. Buna personelimiz de dahildir. Emin olun ki; yetkilerimizi kat kat aşarak size yardımcı olmaya çalışmışızdır.

3 ayda bir ödenmesi gereken krediler,5 ayı da geçince, esnaflarımıza kanuni işlemlerimizi mecburi olarak başlatmışızdır. Bizim de ; merkez birliğimize karşı sorumluluklarımız olduğunu, bahsi gecen esnaflarımızın bilmesini isterim. Değerli esnaflarımız,  kooperatifimizi güçlendirmek için çok caba sarf ettik. Kooperatifimizin güçlü olması esnafımıza da olumlu olarak yansımaktadır.

Değerli esnaf kardeşlerim, bize karşı aday olan birileri sizlere durmadan mesaj atıp vaatlerde bulunuyor. Kooperatifin parası varmış, esnaflarımıza kredi olarak kullandırılacakmış. Değerli ortaklar  kooperatifimizin biriktirmiş olduğu para  kooperatifin teminatıdır. Bunu esnaflara kullandıracağım demek bilinçsizliğin ifadesidir. 

Daha önce kooperatifimizin bir fon hesabı vardı. Biriken parayı esnaflarımıza takibe düşmemeleri için 5.000 TL’lik kredi olarak veriyorduk. Ancak; bu fonu merkez birliğimiz iptal etmiştir. Değerli ortaklar, sizleri bilgilendirmek için açıklama yapmayı uygun gördüğümüzü bilgilerimize sunuyoruz.

Değerli ortaklar, gündemimizde yönetim kurulu secimi vardır. Takdiri sizlere bırakıyorum. Yapacağımız genel kurulun Esnaf ve Sanatkârlarımıza, İstanbul’umuza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.  

Hepinize saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.”

S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkan Yardımcısı Yılmaz Uluğbey “S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  olarak Zeytin Dalı Harekatında görev alan güvenlik görevlilerimize başarılar diliyoruz.

S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkan Yardımcısı Yılmaz Uluğbey tarafından faaliyet raporu okundu.

Yılmaz Uluğbey  konuşmasında üyelerden ödenemeyen taksitlere verilen ilave sürelerde ödemelerin yapılmasını istedi. S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkan Yardımcısı Yılmaz konuşmasında  S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ‘nin  Suriye’de PKK-PYD-YPG-DAEŞ  terör örgütlerine karşı düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek verdiklerini ve güvenlik güçlerimize başarılar dilendiğini ifade etti 

Bundan böyle genel kurul kongreleri üç yılda bir yapılacak

Denetleme raporu ve bilançonun okunmasından sonra  genel kurul kongrelerin bundan sonra üç yılda bir  yapılmasını karara bağladı. Daha sonra ise toplu fotoğraflar çektirildi.

Biz de gazete olarak S.S  Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Şaban Genç ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam