reklam
reklam

RAFET EL ROMAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE L’ASSIETTE’TE!

Eklenme Tarihi: 13 Şubat 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 148924

İSTANBUL

L’assiette, sizi romantik şarkıların başarılı ismi Rafet El Roman’ın canlı performansının lezzetli akşam yemeğinize eşlik edeceği unutulmaz bir Sevgililer Günü eğlencesine davet ediyor.

“Dinner Party” konseptiyle Türkiye’nin en sevilen sanatçılarına ev sahipliği yapan ve hem damağa hem de kulaklara hitap eden L’assiette, sadece lezzet tutkunlarının değil, kaliteli eğlenceye önem verenlerin de buluşma noktası olarak öne çıkıyor.  Şık dekorasyonu, birbirinden lezzetli yemekleri, özel sunumları ve ayrıcalıklı atmosferiyle öne çıkan L’assiette şimdi de Sevgililer Günü’nde sevdiğiyle ayrıcalıklı bir gece geçirmek isteyenleri ağırlıyor. Seçkin lezzetleriyle damak tadına önem verenlerin favori adresi olan L’assiette, sevgililer gününde de özenle seçilmiş menüsünde yer alan Kaburga Taco, Kereviz Carpaccio, Roast Beef, Tuna Tartare, 16 saat boyunca özenle pişirilmiş dana kaburga, Çıtır Ördek gibi nefis lezzetlerle ve yemeğinize eşlik edecek.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam