reklam
reklam

Beni yıka yazmak kolay hadi bunu yapın!

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 164074

İSTANBUL

İnternet sitesinde haberleri incellerken önüme düşün değişik bir fotoğrafla ile karşılaştım. Başta resim kum sanatı diye düşünmüştüm ama diğerlerini görünce
kirli araba camlarından başka bir şey değildi bu sanat eserleri…Alışık olmadığımız bir sanat.
Bizim ülkemizde tozlu araba camlarına genelde "beni yıka" yazarlar bildiğiniz gibi. Scott Wade alışılmışın dışında bir sanatçı. O, tozlu araba camları üzerine portre illüstrasyonları, manzara resimleri çizerek çalışmalarını, mobil – gezgin sanat çalışmalarına dönüştürüyor. 

Alışılagelmişin dışında bir sanat tarzına sahip olan Scott Wade’denbu sanata nasıl başladığından kısaca bahsedelim. Texas'ta 20 yıldan uzun bir süre yaşamış olan Scott bulunduğu bölgece araba canlarının hep kirli olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduklarını sonrasında iyi bir karikatürist olan babasından da ilham alarak arabaların üzerlerine ufak tefek şeyler çizdiğini daha sonrasında da bunun onun tutkusu olduğundan bahsetmiş bir söyleşide.

Ne mutlu ki kötü olan bir görüntüyü müthiş bir sanat eserine dönüştürmüş. Bir çok insana da öncülük sağlayacak yeni bir sanat dalı oluşturmuştur.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam