reklam
reklam

Daima Maltepe’yi Maltepelilerle buluşturdu.

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2017, Pazar - 19:00   Okunma Sayısı: 213947

Maltepe Kent Konseyinin   Yalı mahallesi Beşçeşmeler semtinde bulunan  Lalezar Kafe’de düzenlediği  Lansman toplantısına Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir  ile yürütme kurulu üyeleri    Adem Kaya ,İsmail Dönmez,Nursel Öncel,İsmail Polat,Burçin Eş, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan,CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yazıcıoğlu. CHP Maltepe Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Canan Sezgin, Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aydınevler Mahallesi Muhtarı Sami Soydal, Yalı Mahallesi Muhtarı Ali Bayraklı,İdealtepe Mahallesi  Muhtarı Hüseyin Nafiz Bel,Fındıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kaygusuz, Girne Mahallesi Muhtarı Tevfik Songün,Zümrütevler Mahallesi Muhtarı Serkan Aslan, Gülsuyu Mahallesi Muhtarı Nejdet Tümer ,Gülensu Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Yıldız  ve kitapta yer alan  dernek ve vakıflar ie STK’lardan MASK başkanı Bayram Behram Kaçar, Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Erdi Akşen,SASAV Başkanı Ahmet Baykan,MASİAD Başkanı Cem Karatepe , MASİAD Başkan yardımcıları Yusuf Polat,Muharrem Doğan,BEKSED Başkanı Nevzat Eren ve Köselerden ailesi  ile çok sayıda isim katıldılar.

Katılanlardan Melek Yüksel Köselerden’e övgü dolu sözler

Maltepe Kent Konseyi başkanı Ozan Demir yaptığı kısa konuşmasında ise Maltepe için emek veren her çalışmanın ve bu çalışmalara emek sarf eden her bireyin her zaman yanlarında olduklarını açıkladı.

Daha sonra söz alan Melek Yüksel Köselerden de Maltepe’de yerelleşmenin sancılarını ve  Katılımcı Maltepe gazetesinin yayıncılık misyonunu ve çalışmalarını çabalarını anlattıktan sonra  “Şirin Maltepe isimli üçüncü kitabımı da yazmayı  kendime misyon biçiyorum. Beni yalnız bırakmayan yerel demokrasinin  kalkınması ve halkın yerel yönetimlere katılımını teşvik amacıyla  bir dönem yönetimlerine talip olduğum Kent Konseyi başkan ve yürütme kurulu üyelerine,17 yıldır hiç kırmadığım ve kırılmadığım yönetenlerle yönetilenler arasında köprü görevi yapan  basın olmama her zaman destek olan mahalle muhtarlarıma ,Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu ve yeni kitabı için müjdeyi verdi.

Melek Yüksel Köselerden’den sonra söz alan CHP  Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan,MASK Başkanı Bayram  Behram Kaçar, Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal,SASAV Başkanı Ahmet Baykan ve diğer katılımcılar ise Melek Yüksel  Köselerden’ i şahsında icra ettiği gazetecilik mesleğinden övgüyle bahsederek Daima Maltepe kitabını takdir ettiklerini belirttiler ve  3. kitabı olacak olan Şirin Maltepe’yi de merakla beklediklerini ifade ettiler.

Melek Yüksel Köselerden daha sonra kitabını davetlilere  imzaladı ve günün anısına toplu resim çekimi ile etkinlik sona erdi. 

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam