reklam
reklam

Akhisarspor, Alanyaspor'u konuk edecek

Eklenme Tarihi: 4 Kasım 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 134286

MANİSA

Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olanTeleset Mobilya Akhisarspor, yarın Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Ligde üst üste Fenerbahçe ve Trabzonspor'u mağlup ettikten sonra 2 haftada sadece 1 puan alabilen Teleset Mobilya Akhisarspor, 11. haftaya 17 puan ve averajla 6. sırada girdi. İç sahada namağlup durumda bulunan yeşil-siyahlı takım, kendi evinde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 14.00'te başlayacak Teleset Mobilya Akhisarspor-Aytemiz Alanyaspor maçında hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor'da sakatlığı devam eden Olcan Adın'ın yarın da forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Yeşil-siyahlı ekipte Ömer Bayram, Abdoulwahid Sissoko ve Mustafa Yumlu ceza sınırında bulunuyor.

Rakibiyle Süper Lig'de 3. kez karşılaşacak Teleset Mobilya Akhisarspor, kalesinde gol görmediği iki müsabakada 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Geçen sezon deplasmanda rakibiyle golsüz berabere kalan Teleset Mobilya Akhisarspor, Manisa'da Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup etmişti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam