reklam
reklam

Hayırseverlerin Çoğalmasını Diliyorum

Köşe Yazarı: GAMZE YILMAZ   Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2020, Perşembe - 10:46   Okunma Sayısı: 501748

Pınar Dağdelen’in okuduğu şu güzel türküyü dinlerken derin düşüncelere daldım. Diyordu ki;

“Güvenme Dünya Malına

O da Elden Gider Birgün

Mağrur Olma Gençliğine

Gençlik Elden Uçar Birgün

Oğlun Kızın Olur Yalan

Malın Mülkün Olur Talan

Kurulur Terazi Nizam

Sorgu Suval Başlar Birgün’’

Gerçekten de fani bir dünyada yaşıyoruz. Elimizdeki güzellikleri paylaşmak gerekiyor. En önemlisi de komuşu açken tok yatan bizden olmadığını bilmek gerekiyor.

Değerli okurlarım ;türkülerin son dönemde öne çıkan başarılı yorumcularından, ses sanatçısı Pınar Dağdelen ve arkadaşları anlamlı bir davranışa imza atarak sokaklarda yatan evsizlere gece geç saatlerde yardım eli uzattılar. İş kadını Aysel Doğan, hepsinin ayrı bir hikâyesinin olduğunu söylediği sokakta yatan evsizlerle görüşerek hem onları dinledi, hem de günlük ihtiyaçları ile ilgili arkadaşları ile birlikte destek oldu

Evsizlerin tek isteği, çalışabilecekleri bir iş ve barınabilecekleri sıcak bir yuva, evet;onlar sadece bunları talep ediyorlar.

Geçtiğimiz Cuma günü gecesi Fatih Saraçhane’de bulunan parkta yüzlerce evsize yapılan erzak, kıyafet ve battaniye yardımına THM sanatçısı Pınar Dağdelen, Umut kapısı Derneği Başkanı Gülfiz Gazanfer Şen, Cüppesiz Mahmut ile iş kadını Aysel Doğan katıldı.

Yardımların her hafta Cuma günü gecesi devam edeceğini söyleyen iş kadını Aysel Doğan, destek olmak isteyen hayırseverlere de şu çağrıda bulundu;

“İyilik için yola çıkanların yolu daima açıktır. Vicdan ve merhamet sahibi gönlü kocaman insanların ve topluma faydalı insanların, Rabbim sayılarını arttırsın inşallah.”

THM sanatçısı Pınar Dağdelen de sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı ve sevenlerine şu çağrıda bulundu:

“Herkesin Hikayesi “ farklı, kimi evinde her imkana sahipken ,kimi sokakta kimsesiz kalmış ve hayata tutunmaya çalışıyor, Burası İstanbul’daki sokakta yaşayan kimsesiz çaresiz insanlar Geçen cuma arkadaşım Gülfiz Gazanfer Şen vesilesiyle gördüm bu manzarayı paylaşmak istedim. Hepimizin sorumluluğu büyük lütfen bu insanlara hep birlikte el uzatalım,çözüm bulalım. Bu hafta başlattığımız yemek dağıtımı ve kıyafet, battaniye programına katkı sunan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Dünyayı iyilik kurtaracak.”

Ben de; çok değerli okurlarımı bu hayır kervanına davet ediyorum. Dünyamızı sadece ama sadece iyilik kurtaracak.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam