reklam
reklam

Ümraniye’nin Yeni Takımı Yabancı Spor Kulübü

Köşe Yazarı: CEVDET ÇETİN   Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2020, Cumartesi - 11:52   Okunma Sayısı: 395493

Değerli okurlarım amatör sporların haraketli olduğu ilçelerden olan Ümraniye’de yeni bir kulüp faaliyete geçti. Adı Yabancı Spor Kulübü olan bu yeni takım İstanbul Amatör liglerinin yeni takımı olarak İstanbul-Ümraniye’de çalışmalara başladı.

Yabancı Spor Kulübü ; Pandemi süresi sona erdiğinde tescillenerek 2020 – 2021 sezonunda 2. Amatör Lig’de A takım ve Altyapı gruplarında liglere katılarak faaliyetlerine resmi olarak başlayacak. Siyah Beyaz renkleri ile kurulan Yabancı Spor Kulübü’nün başkanlığını Mehmet Yabancı yaparken, kulüp teknik sorumlu Sefer Temiz’in koordinatörlüğünde liglere katılım sağlayacak.

Ümraniye- Dudullu Stadında toplanarak sezon açılışını yapan Ümraniye temsilcisi, Teknik Sorumlu Sefer Temiz yönetiminde çift kale maç yaparak yeni sezona merhaba dedi. Çekişmeli oynanan ve şık hareketlerin olduğu mücadele sonrasında Kulüp Başkanı Mehmet Yabancı teknik heyete ve futbolculara baklava ikram etti.

Yabancı Spor Kulübü’nün Başkanı Mehmet Yabancı yaptığı açıklamada takımın kuruluş amaçlarını şu sözlerle özetledi;

“ Geleceğe yatırım yapan, gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef alan bir misyonla takımımızı kurduk. İlçemiz Ümraniye’ye yakışır şekilde tüm branşlara katılarak ve başarılı bir şekilde adımızı duyurmak istiyoruz. Yönetim Kurulundaki arkadaşlar ve Koordinatörümüz Sefer Temiz nezaretinde teknik ekip kadromuz gecesini gündüzüne katarak çalışmalara başladılar. Başarıları ile örnek bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük başarı olacaktır ”

Yabancı Spor Kulübü Koordinatörü ve teknik sorumlu Sefer Temiz de yaptığı açıklamada ” Yeni kurulmuş bir kulüp olarak Türk futbol alemine Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcular yetiştirmek için spor hayatına adım atmış bulunuyoruz. Kulübümüzde sıcak bir aile ortamı oluşturup geleceğimiz olan gençleri Yeşil sahalara çekip onlara hizmet vermek hedefimizdir. Biz spor camiasından almaya değil bir şeyler vermeye geliyoruz bu iş gönül işi biz bu yolda spor yapmak isteyen herkese gönlümüzü açacağız. Bugüne gelmemiz de katkısı olan ve bu vizyonumuz da bizlere destek olanlara teşekkürü bir borç bilirim ” dedi.

Daha sonra Kulüp Başkanı Mehmet Yabancı’nın misafirlerine forma hediye ettiği sezon açılışı çekilen fotoğraflarla sonlandı.

Biz de; Yabancı Spor Kulübü’ne başarı ve bol şans dileklerimizi iletiyoruz. Yeni sezonda tüm sporseverlere başarılar diliyorum.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam