reklam
reklam

YAPILAN AÇIKLAMALAR TAM FACİA!

Köşe Yazarı: UTKU ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2020, Salı - 10:15   Okunma Sayısı: 413410

Sevgili okuyucularım,bu aralar yazıyor olduğum tezden dolayı uzun süredir aranızda bulunamadım.

Bugün ben hem Yılport Samsunspor-Buğsaşspor maçı hem de Konyaspor-Galatasaray maçı ağırlıklı bir yazı yazmayı planlıyordum ancak deprem nedeniyle ertelenmiş olan Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı öncesinde yapılan facia açıklamalar nedeniyle yazı planında biraz değişiklik yapmış bulunmaktayım.

Malatya ve Elazığ depreminde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yakınlarına başsağlığı dilerim,yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim.

Öncelikle şunu belirtelim bozuk saat günde iki kerede olsa doğruyu gösterir Türkiye Futbol Federasyonu bölgede halen artçı depremler olduğundan dolayı haklı olarak bu maçı ertelemiştir.Malatyaspor başkanı Adil Gevrek ile ülkemize şirketleriyle büyük hizmetlerde bulunan köklü bir ailenin oğlu olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un,insanlar depremde canıyla cebelleşirken bu maçın ertelenmesini eleştirerek adil düzen olmadığını Trabzonspor’un kollandığını iddia etmesi kelimenin tam anlamıyla ahlaksız ve terbiyesizliktir.Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’inde şampiyonluk kupası üç puan için,kendi şehrinde depremde insanlar canıyla cebelleşirken maçın ertelenmesini eleştirmesi terbiyesizliktir.Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ise A spor’a konuyla ilgili yaptığı açıklamada maçın ertelenmesi yönünde taleplerinin olmadığını ertelenmeseydi maça çıkacaklarını ancak ertelenmesinin doğru bir karar olduğunu,insanlar canıyla cebelleşirken bunları konuşmanın,üç puan düşümnmenin hatta bir spor kanalına çıkıp açıklama yapmak zorunda olduğundan utanç duyduğunu ifade etti.

Adil düzen hususunda ise Ali Koç bence bu sözü söyleyecek en son kişidir.Madem adil düzen istiyorsa Türkiye liglerinde yüz tane takım varsa Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesinde Zorlu Center’da kim gitti de Nihat Özdemir ve Zekeriya Alp ile görüştü? Sivasspor’un başkanımı gidip te Nihat Özdemir ve Zekeriya Alp ile görüştü? Ali Koç o zaman Nihat Özdemir ve Zekeriya Alp ile sadece çay sohbetimi,kadın muhabbeti mi yaptılar veya siyaset mi konuşmak için gitti ülkeyi mi kurtardılar? Geçin bu işleri.Herkes inanır ben inanmam. Madem adil düzen diyor çıksın ne konuştuklarını insan gibi açıklasın.

Tamam diyelim ki bu maçı ertelemekten vazgeçti maç oynanmış olsaydı bir artçı sarsıntıda ölmüş olsaydı Ali Koç ve Adil Gevrek bunun vebalini nasıl alacaklardı.Ali Koç madem senin derdin canıyla cebelleşen insanlar değil derdin üç puansa haftaya gider deplasmanda Trabzon’u yener üç puanı alırsın,Kırklarelispor’uda yener yarı finale kalırsın.Nedir bu ağlamak? Adil Gevrek,sende gider deplasmanda oynanacak bir sonraki maçı alır üç puanı alırsın.Benim şahsi görüşüm şöyle olsaydı bu maç ertelenmesinin sonucunda eğer puan hesabına göre Galatasaray küme düşecek bile olsaydı o insanların canı daha değerlidir.Bunu ben samimi olarak söylüyorum.Bence bu iki başkanında yapmış olduğu açıklamalar derbi öncesi provokatif açıklamalar ve taraftarların bu oyuna gelmemesi lazım.

Bugün Konyaspor-Galatasaray maçında Galatasaray Falcao’nun golleriyle bileğinin hakkıyla 3-0 maçı aldı.Aynı şekilde Samsunspor’da Buğsaşspor’u 2-0 mağlup ederek Manisa FK ile pan farkını ikiye çıkararak lider oldu, ben Konyaspor maçı ve Samsunspor maçı ağırlıklı yazı yazacakken bu açıklamalar neticesinde planımda değişiklik yaptım.

Elazığ depreminde vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet,yakınlarına başsağlığı dilerim.

                                                          

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam