reklam
reklam

Hayatımızda eğitimin önemi;

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2019, Pazartesi - 10:47   Okunma Sayısı: 279115

Eğitim Hayatımızın Temeli Hayatımızın İhtiyacıdır Eğitim.Eğitim Sadece Okullarda çocuklarımıza ders öğretmekle ve kitap özetlerini ezberletmek ile olmamalıdır.

Ama çoğu kişi eğitimi kitaplardan derslerden matematik ve Türkçe sınav notlarından ibaret sanırlar.Ama Bu Yanlış Bir Anlayış olarak hafızamıza yayılmalıdır.

Hatta İnsanın büyüdüğünde en çok özlediği günleri okul ve eğitim aldığı günleridir. Orada yüzlerce anımız yaşanır ve ilerde sık sık anılır. Okul, ülkelerin gelişmişlik ve eğitim düzeyini de belirler. Bir ülkede okula verilen önem ne kadar büyükse, o ülkenin kalkınmışlık düzeyi de o derece yüksek ve haklıda o kadar eğitim düzeyi yüksek seviyededir.

Tamamen  Eğitim Bu Kavramları da İçerir Ama İlk Önce Eğitim Anne Ve Baba Terbiyesi ve Aile terbiyesiyle olur İnsan oğlu Akıllı Fakat  birde Egolu İse Toplumlar Ve İnsanlar Bu Adam Çok Zeki Huyu da O Kadar  Olacak gibi sözcükler kullanırlar.İnsanlar Size Bu Adamın Egosu Çok Fazla Zekası Fazla Olsa Neye Yarayacak Derler Onun İçin Başta Çocuğa Terbiye Eğitimi Verilmeli ve topluma yararlı olabilmesi için saygınlık,hoşgörü yaşama bağlılık topluma faydalı ve Bu da Huy Güzelliğine Yansımalıdır Eğer Fazla Eğitim Alma Şansımız Olmamış ise Fazla Ders Eğitimi Almamış Olsa da Bir  Kimse İçin Fazla Önemsenmez ama güzel eğitimli ve hayatta başarılı olan insanlar  Hatta Toplum da  Daha Fazla Sevilir.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam