reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumu

Köşe Yazarı: YEŞİM DEMİR   Eklenme Tarihi: 17 Mart 2019, Pazar - 22:39   Okunma Sayısı: 128594

Merhaba degerli Okurlarım. .Geçen haftadan kalan renkler ve cakralar konusuna devam edelim isterseniz. .Turuncu üretim ve cinsellik alanınızın rengi olmakla  birlikte, yaşam sevincini, sevginin haz boyutunu ve neşeyle yaşamanın rengidir.Bu haftada sarı rengi konu edelim isterseniz.Sarı renk, güneş cakramizi, aile ve kollektif bilincimizi, toplumsal hafızamızı, sosyal ve bireysel hayatımızı simgeler.Sarı renk bilginin rengidir.Hayatımıza sevgi dolu bir yatırım ve bilgi yüklemek istersek sarı rengi eğitim alanımıza cekmeliyiz.Hayatımıza hareket ve bilgi alacağımız zaman giysi ve eşyalarımızda sarı rengi kullanmalıyız. inanın ki ben kendi iş hayatımda bunu devamlı uyguluyorum. Sizede tavsiye ediyorum.Gelelim bu haftanın rüyalarınına..
RUMUZ ; 4.ÇOCUK
Merhaba yeşim ablacım..Size sevgi ve saygilarımı sunuyorum.Degisik ve beni üzen bir rüya gördüm.
Ortancı görümcemle pek aram yoktur.Benim 3 tane evladım var. Dördüncü oluyomuş.Face te resim koymuşuz .Görümcem de resmin altına Piç yazmış başka bir şeyler de yazmış ama unuttum . En net aklımda uzun uzun piiiç yazdığı kaldı eşime söylüyorum. Ben sorarım ablama..
___ daha neler  ama artık şaşırmıyorum, manyak işte diyor cevap veriyor rüyamda..
Rüyamı yirumlarsanız çok sevinirim.Saygılarımla ve sevgilerimle yeşim ablacım

ANALİZİM..RUMUZ..4.ÇOCUK..
Merhaba sevgili takipçim ve okurum..Rüyandaki 4.çocuk dünya boyutunda hayatında yeni gelişmeler, mal varlığı ve güzel haberlere delalet eder.Görümcen senin sevmediğin ve haz etmediğin kişileri simgeliyor .Senin hayatında olacak olan güzel gelişmeleri çevrendeki bazi kişiler cekemeyebilir ama sen onlara fazla takılma. Kendini üzmek bir isine yaramaz.Başkalarını sevindirme, eşinle aranı sıcak tut.Başkaları için yakınlarına saldırma, onları kırma. Sevgiyle kal
Evet değerli okurlarım ve takipçileri m..Siz doğru yolda olun! da bırakın sizi sanan eğri sansın.
Kendinize sevgiyle sarılın..Aşk ile yaşayın..Hoşçakalın sevgili yazılı medya ailem..

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam