reklam
reklam

GALATASARAY DEĞİŞİYOR

Köşe Yazarı: RUHİ DENİZERİ   Eklenme Tarihi: 13 Ocak 2019, Pazar - 17:24   Okunma Sayısı: 66909

Bu sezon maç sonrası yapılan basın toplantılarınında Fatih Terim’in ‘değişim şart’ sözleri gerçeğe dönüşmeye başladı. Eren, Serdar ve Rodrigues ile yolları ayıran Galatasaray’da bu sayı artacağa benziyor. Terim’in sezon boyu çeşitli sakatlıklar yaşayan ve bir türlü form tutamayan Eren ile yollarını ayırması kimse için sürpriz olmadı. Hem Galatasaray hem de Eren için bu yolculuğun sonunun geldiği çok önceden belliydi. Rodrigues’in satışından kazanılan paranın Sarı-Kırmızılı kulübün elini rahatlatacağı kesin. Transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan Galatasaray, buradan sağlanan gelirle daha rahat edecek

Ligin ilk yarısını forvetsiz tamamlayan Galatasaray bu yüzden ciddi sorunlar yaşadı. Gomis’i gönderip ‘iki forvet alacağız’ diyen yönetim tek bir forvet dahi alamadı. Yine de her şeye rağmen takım şampiyonluk yarışında iddialı ve aynı zamanda yoluna Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Açıkçası ilk yarıdaki transfer başarısızlığının ardından yönetimin kampın ilk gününe en azından forvet oyuncusunu getirmesi gerekirdi. Fakat olmadı. Ve görünen o ki anlaşmaya varılan Alan bu kampa yetişemeyecek. En az iki forvet ve iki stoper takviyesi yapılmazsa hem Avrupa’da hem de ligde hüsran yaşanacağı kesin. Şimdi herkesin gözü anlaşmaya varılan isimlerin açıklanmasında.

Takımda ise gençler çok istekli ve ağabeylerinin yanında sırıtmıyor. İlk yarıda Ozan’ı kazanan Terim ligin kalan kısmında da Atalay, Mustafa ve Celil’den çok daha fazla yararlanacağa benziyor. Çünkü gençler Ozan örneğini bire bir yaşadıkları için forma sırasının bir şekilde kendilerine geleceğini biliyor. Ve yapmaları gereken tek şeyin çalışmak ve gelişmek olduğunun farkındalar..

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam