reklam
reklam

Samsun’da As Perde'nin açılışına yoğun ilgi

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 277831

Samsun’da sevilen işadamı Arif Soysal'ın 2009 yılında açtığı ve Verdi Gipür'ün (Verdi Perde)  ürünlerinin   satıldığı As Perde bu süreçte büyük ilgi görerek büyüdü. Sipariş ve uygulama atölyesinin yanında açtığı muhteşem mağazasının törenine kentimizin ve ülkemizin önde gelen şahsiyetleri  de büyük ilgi gösterdiler .
Protokolün yanı sıra Tanrıverdi holding yönetim kurulu başkanı Recep Tanrıverdi,İbrahim Tanrıverdi,Hayrettin Varlı, Samsun iş hayatının duayen isimi TES-İŞ Sendikası başkanı Nakif Yılmaz, aileden Hazal Soysal,Mertcan Soysal ile yine aileden Yasemin-Mehmet Kaya ile Nevin-Mehmet Canbul ve Vasfiye ile Kemal Er açılış merasiminde  yer aldılar.
Açılış töreninde konuşma yapan Recep Tanrıverdi  ise açılış konuşmasında şunları söyledi: ''Verdi Perde'ye yar olanlar er-geç her mücadeleden zafer ile çıkarlar. Çünkü bizim ve bizimle işbirliği yapan ailelerimizin gözünde memleket ve millet sevgisi önde gelir.Kar ve kazanç ikinci plandadır. Sevgili kardeşi Arif Soysal'a ve ailesine iş hayatlarında başarılar dilerim.'' 
Atakum'un en büyük mağazalarından olan As Perde ,Atakum Kültür okullarının yanında bulunmakta. As Perde’de  tüm sezonluk ürünleri tüm yelpazesiyle temin etmek ve sipariş vermek de mümkün. 

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam