reklam
reklam

Aydın Kıyan’dan gençlere övgü ve teşekkür

Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2017, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 234714

Maltepe Ayışığı Spor Tesisleri yetkilisi ve 1905 Maltepe Gençlik Spor Kulübü Başkanı Aydın Kıyan sporcu gençlere teşekkür etti.Kıyan, “Ayışığı Spor Tesislerimizdeki onlarca kupa ve madalyaların sahibi gençlerimiz ve değerli hocalarının alın terindeki emekleridir” Dedi. 
Aydın Kıyan sporcu gençlerin başarı kazanmasının çok önemli olduğunu birer başarı simgesi olduğunu ifade ederek  şunları söyledi; 
“Ayışığı Spor Tesislerimizde başarı için ter döken, yaptıkları maçlarda, özel turnuva ve müsabakalarda kazandıkları kupa ve madalyalar sporcu gençlerimizin büyük bir başarı simgesidir. Yarınımızın teminatı başarılı sporcu gençlerimizle her zaman gurur duyuyorum. Onlara bu başarılarında büyük emeği olan hocaları Enver Yağmuroğlu başta olmak üzere hocalarını, emeği geçen tüm personelimize ve tesisimizde gençlerimizin başarısı için yardımcı olan tesis müdürümüz Tuncay Gürbüz’e de teşekkür ediyorum” 

 

Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam