reklam
reklam

Karot sektörüne yeni bir soluk

Eklenme Tarihi: 20 Ekim 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 176105

2017 yılının Mart ayında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Şirket sahibi Muharrem Gürel inşaat firmasında karot elemanı olarak çalışırken mesleğe olan ilgisi profesyonel anlamda “Neden bende, imalat ve satış amaçlı işyerimi kurmuyorum” diye düşünceye sevketmiştir. İş hayatında yoğun ve başarılı çalışması kendi işyerini kuracak kadar profesyonelliğe ilerlemesini sağlamıştır. Kendi deneyimleriyle kurduğu Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina San. Tic. Ltd. Şti adlı firmada başarısını kanıtlamak  istemiştir. 
Halihazırda mevcut birikimleriyle deslet desteğiyle büyüme kararı almıştır. Şirket sahibi Muharrem Gürel asıl amacının ithalat, ihracat yaparak ülke gelirine faydalı olarakta önemli sektörler arasında kendini ispatlamak istemektedir. 
Beton kırma karot iş dünyasında bir çok inşaat firmasıyla anlaşmalı olan Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina San. Tic. Ltd. Şti. hedefleri doğrultusunda pozitif bir şekilde ilerlemektedir.
Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina San. Tic. Ltd. Şti. 10 çalışanıyla ayrıca istihdam sağlamaktadır.
Çap genişlikleri cm cm değişen delici karotlar inşaat dünyasında olmazsa olmazlardan. Firma güzel işlere imzasını atmaktadır. Beton delme kesme karot ucuna takılan segmentler dünya standartlarında seri kesen ve uzun metraj yapan çok kıymetli ve kaliteli bir üründür.
Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm  Makina San. Tic. Ltd. Şti. firması olarak ilkeleri-miz,
3 Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması
3 Hız, yenilik ve teknolojiye önem verilmesi 
3 Dürüst bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması
3 Müşteri için yapılabileceklerin ilk oluşumda sunulması
3 Sonuç odaklı kalarak, gayretli ama önce müşteri memnuniyetinin korunması.
Sektörde tek değiliz, ama en iyi olmaya çalışmak için elimizden gelen çalışmayı 
yapıyoruz.
Karot sektörü içerisinde devamlı kendimizi yenileyerek, müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde ve müşteri memnuniyetini önemsemekteyiz. Önceliklerimiz arasında amaç edindiklerimiz, işimizi severek, büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.
Yaptığı yatırımlar ile sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız,  firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam