reklam
reklam

Şimdi salep zamanı!

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 160838

İSTANBUL

Mado’nun Kahramanmaraş'ta özel olarak yetiştirdiği salep orkidelerinden elde edilen salep, dünyanın dört bir yanındaki Mado Cafe'lerde şeker ilavesiz incirli, çocuk salebi, balkabaklı çeşitleriyle tüketicilere sunuluyor.
Piyasadaki yaygın uygulamanın aksine geleneksel yöntemle ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapılan Mado doğal salep, eşsiz lezzetiyle ve besleyici özelliğiyle fark yaratıyor.
Soğuk algınlığından koruduğu bilinen, kış aylarının vazgeçilmez içeceği salep keyfini evinde yaşamak isteyenler de sağlıklı cam şişede pastorize salep ve mini cam kavanozda salep çeşitlerine ulaşabiliyor. Ayrıca tek içimlik 10’lu kutudan oluşan katkısız toz salep ve teneke kutuda granül salep de Mado Cafe'lerde satışa sunulan ürünler arasında bulunuyor.
Hakiki Maraş dondurmasını dünyayla buluşturan Mado, kışın vazgeçilmez içeceği olan salebi de yüzde 100 doğal olarak tüketicilerine sunuyor. Mado’nun Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi yakınlarında kurduğu salep çiftliğinde özel olarak yetiştirilen salep orkidelerinden üretilen salep, dünyanın dört bir yanındaki Mado Cafe'lerde misafirlerle buluşuyor. Mado Cafe'lerde, kıvam artırıcı, gıda boyası, konsantre ve sentetik salep gibi katkı maddeleri olmadan geleneksel şekilde hazırlanan doğal saleple birlikte; şeker ilavesiz incirli ve çocuk salebi çeşitleri servis ediliyor. Soğuk salep tercih edenler için ise; klasik ve balkabaklı soğuk salep çeşitleri bulunuyor.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam