reklam
reklam

Doğallık ve lezzet bir arada

Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 196406

İSTANBUL- Havalar soğudu kış yaklaştı ve hastalık kapıda... Virüslere ve mikroplara karşı savaşmak için ve hasta olmamak için bağışıklık sistemimizi güçlendirmeliyiz. Vücudumuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri ihtiyacımız kadar meyve sebzelerden gıda olarak almalıyız. Bunun yanında takviye gıda ürünlerini de yeteri kadar tüketmeliyiz. Böyle bir ürün ise  sağlıklı besinleri lezzetli tatlara dönüştüren BEE’O’ dan hizmetimizi sunulmuş. BEE’O, potasyum, kalsiyum, sodyum, magnezyum ve demir mineralleri bakımından zengin olan keçiboynuzunu balla bir araya getirdi.  Kış aylarına yaklaşırken; propolis ve keçiboynuzu yüksek antioksidan içeriğiyle bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca keçiboynuzunun zengin demir içeriğiyle, demir eksikliği olan bireylerde de kullanımı tavsiye ediliyor.
Kovandan çıktığı hali ile tüketime sunulan, pastörize ve filtre edilmemiş, doğal besin içeriği korunan ham bal ile bağışıklık sistemini doğal olarak destekleyen propolisle bir araya gelen keçiboynuzu, 190 gramlık cam kavanozlarda satışa sunuluyor. 
Hem sağlıklı hem de lezzetli olmasının yanında helal sertifikalı BEE’O Keçiboynuzu Ham Bal Propolis günün her anında tüketilebiliyor. Çocukların günde 2 tatlı kaşığı, yetişkinlerin günde 4 tatlı kaşığı doğrudan veya ekmeğin üzerine sürülerek, süt, yoğurt vb. gıdalarla karıştırarak tüketmesi tavsiye ediliyor.

Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam