reklam
reklam

Karbon Gallery’de Sezonun İlk Sergisi “Sanatsal Müdahaleler”

Eklenme Tarihi: 9 Ekim 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 145263

Geçtiğimiz sene acılan ve sanat severlerin yoğun ilgi gösterdiği Karbon Gallery yeni sezona “Sanatsal Müdahaleler” başlıklı sergiyle ‘merhaba’ diyecek. 11 Ekim – 29 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek bu yeni sergide Balkan Naci İslimyeli'den Bedri Baykam’a, Tülin Onat’tan Devrim Erbil’e, Türkiye sanat dünyasının 15 usta ismi Bubi’nin projesinde bir araya geliyor ve sanatçıların kromojenik baskıyla ürettikleri ve bizzat müdahale ettikleri işler sanatseverlerle buluşuyor.

Sanatçı Bubi tarafından önerilen bir fikirden yola çıkarak hazırlanan ve 11 Ekim – 29 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek “Sanatsal Müdahaleler” sergisi, sanatın özgünlük ve biriciklik halini vurguluyor. 

Dikkat; Sanatçılar işlerine müdahale ediyor!

Adem Genç, Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Bubi, Devrim Erbil, Ergin İnan, Güngör Taner, Halil Akdeniz, Meriç Hızal, Nur Koçak, Özdemir Altan, Tomur Atagök, Tülin Onat, Yusuf Taktak ve Yücel Dönmez’in işlerinin görülebileceği sergi, sanatçıların kendi özgün çalışmalarının kromojenik baskıları üzerine, bizzat kendileri tarafından yapılmış ‘sanatsal müdahaleler’i bir araya getirirmekte.

Sergiye katılan sanatçıların, istenilen renk ve dokuları ortaya çıkaran, müze kalitesinde ve uzun ömürlü olarak basılmasını sağlayan kromojenik baskı tekniğiyle hazırladıkları ve ‘müdahale ettikleri’ işler, son aşamada yine sanatçı tarafından onaylanıp, numaralandırılarak ve imzalanarak sunuluyor. 

11 Ekim – 29 Aralık tarihleri arasında  Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Cd. No:26, Kağıthane / İstanbul’da Karbon Gallery’de izlenebilecek sergi, hafta içi her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Çağdaş sanatın yeni bileşikleri Karbon’da buluşmakta 

2016 yılından beri Windowist Tower’daki mekanında İstanbullu sanatseverler için yeni bir nefes alanı yaratan Karbon Gallery, çağdaş  sanatı gündelik hayatla buluşturuyor.  Adını, yasamın yapı taşı olan karbon elementinden alan, sanatın da yaşamın yapı taşlarından biri olduğu inancıyla yola çıkan Karbon Gallery, karbon elementinin diğer elementlerle birleşerek oluşturduğu bileşikler gibi çağdaş sanatın en yeni bileşiklerini bünyesinde buluşturuyor ve sanatseverlere iş dünyasının stresinden uzaklaşıp, sanatla buluşabilecekleri bir alan yaratmayı hedefliyor. 

Sanatsal Müdahaleler Hakkında

Proje: Bubi

Katılan Sanatçılar: Adem Genç, Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Bubi, Devrim Erbil, Ergin İnan, Güngör Taner, Halil Akdeniz, Meriç Hızal, Nur Koçak, Özdemir Altan, Tomur Atagök, Tülin Onat, Yusuf Taktak, Yücel Dönmez

Tarih: 11 Ekim – 29 Aralık 2017

Sergi Saatleri: 10.00–18.00 (Hafta içi her gün)

Yer: Karbon Gallery - Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Cd. No:26, Kağıthane / İstanbul

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam