reklam
reklam

Eylül’de açık havada sinema keyfi

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2017, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 137073

İSTANBUL- Yaz aylarını bitişi ve sonbahara merhaba dediğimiz aylardan Eylül, sanatsal, kültürel etkinliklerin ve sinema zamanıdır. Havaların yaza nazaran biraz daha serinlemeye başladığı şu günlerde yapılabilecek en güzel etkinlik arkadaş ve sevdiklerimizle sinemaya gitmek, vizyondaki filmleri izlemektir. Sinema keyfi çoğumuz için vazgeçilmez bir keyiftir, vizyona giren filmleri hemen görmek isteriz ve salonları doldururuz. 
Anne, babamızın gençlik yılları ile şimdilerde bize uzak olan bizim gençlik yıllarımız olan o eski yıllara bir gidelim. 80’li yıllarda sevgililerin buluşma adresi olurdu, yazlık sinema salonları. En romantik aşk sözcükleri o karanlık alanda söylenir, sabahı unutulurdu. Utangaç aşklar yaşanırdı... Yazlık sinemalarda... işte bu eskinin romantik mekanı Açıkhava Sinema Salonları günümüze tekrar taşındı.
Yaz aylarında daraltıcı sinema salonlarına tıkılı kalarak film izlemek bana göre değil diyorsanız, en iyi korku, gerilim, romantik, fantastik, dram, aşk ve komedi, bütün bu filmleri Açıkhava’da yıldızların altında izleme deneyimi yaşayabileceğiniz yerler açık hava sinema alanları. Başka bir keyif te açık havada film izlemektir ki bunlardan biri de Zorlu Alışveriş Merkezi’nde Eylül ayı içerisinde salı ve Perşembe günleri  Sinemaseverler, saat 20:30’da açık havada film izlemenin keyfini yaşayacaklar. 
Disney'in sevilen aile filminin yeniden çekimi olan “Pete ve Ejderhası” 12 Eylül Salı, yılın en favori filmlerinden ve 6 Oscar ödüllü  “La La Land” 14 Eylül Perşembe, gerçek bir hikayeden esinlenilen 2016 yapımı “Gizli Sayılar” 19 Eylül Salı, uluslararası oyuncu kadrosunun rol aldığı ABD yapımı suç, gerilim filmi “Sihirbazlar Çetesi 2” 21 Eylül Perşembe saat 20:30’da sinemaseverlerle buluşacak.

FİLM PROGRAMI
Tarih    Gün    Film    Saat
12 Eylül     Salı    Pete ve Ejderhası    20:30
14 Eylül     Perşembe    La La Land    20:30
19 Eylül     Salı       Gizli Sayılar                 20:30
21 Eylül     Perşembe Sihirbazlar Çetesi 2    20:30

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam