reklam
reklam

Örnekspor’da sezona başladı

Eklenme Tarihi: 27 Ağustos 2017, Pazar - 08:00   Okunma Sayısı: 184172

İstanbul - Bu  kulüpler arasına mücadele verdiği ligi şampiyon tamamlayarak bir üst gruba yükselme başarısını gösteren Küçükyalı Örnekspor da katıldı. Maltepe-Küçükyalı temsilcisinin yeşil beyazlı temsilcisi de  ilk çalışmasını İdealtepe Stadı'nda yaptı. Antrenmana yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 
Hüseyin Gürbüz; Şampiyon 
kadroyu koruduk. 
Kulüp yeni sezon açılışını  geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İdealtepe tesislerinde gerçekleştirilen açılış sonrası bir açıklama yapan kulübün basın sözcüsü Hüseyin Gürbüz, şampiyon kadroyu koruyarak yeni transferlerle takımı daha da güçlendirdiklerini söyledi. Teknik ekibin de görevinin başında olduğunu ve bu yıl muadele edecekleri ligde yine adları gibi herkese örnek olacaklarını belirten Gürbüz, hedeflerinin yine şampiyonluk olarak üst liglere tırmanmaya devam etmek olduğunu kaydetti.
Teknik Direktör Alpaslan 
Tekin 1. Amatör'de de başarılı 
olacağımıza inanıyorum.
Teknik Direktör Alpaslan Tekin  ise  sezon açılışında yaptığı konuşmada ise şunları söyledi "Geçen sezon 2. Amatör'de başarılı olarak yıllar sonra 1. Amatör'e çıktık. İyi bir kadromuz var. 1. Amatör'de de başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz şampiyonluk" 
Küçükyalı Örnekspor şampiyon 
olarak üst lige çıkmıştı
Hatırlanacağı gibi; Küçükyalı Örnekspor, Ferahspor ile şampiyonluk maçına çıktı ve son maçını 5-0 kazanarak şampiyon olmuş ve böylece;  Küçükyalı Örnekspor tarihlerinde ilk kez bir üst lige çıkmayı başarmışlardı. Geçen sezonki kadrosunu önemli ölçüde koruyan takımda bu sezonki ilk  antrenmanda Maltepe Yıldızspor’da forma giyecek olan  ve gecen sezon attığı golleriyle Küçükyalı Örnek’in çıkmasında etkili rol oynayan isimlerinden  Toprak Lüleci de katıldı. İlçemizi temsil eden bütün takımlar gibi Küçükyalı Örnekspor’a da başarı diliyoruz. 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam