reklam
reklam

Soğuk hava balık fiyatlarını artırdı

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2015, Perşembe - 16:00   Okunma Sayısı: 187816

ORDU 

Ordu Kumbaşı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Şahin Aydemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 3-4 gündür Karadeniz'in dalgalı olmasından dolayı balıkçıların denize açılamadığını belirterek, "Bundan dolayı avlanan balık miktarı yok denecek kadar azaldı" dedi.

Balıkçıların denize açılamaması nedeniyle kent genelinde balık fiyatlarının arttığına işaret eden Aydemir, "Hafta sonuna kadar havaların bu şekilde olmasını, fiyatların yeni hafta itibarıyla düşmesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Aydemir, tezgahta daha önce kilogramı 4-5 liradan satışa sunulan hamsinin fiyatının, 10 liraya kadar yükseldiğine işaret ederek, "Aynı şekilde mezgit 10, istavrit, 8, çinekop 20 ve barbunya 20 liraya kadar yükseldi. Soğuk havayla birlikte tezgahta satılan balık fiyatları yarı yarıya zamlandı" diye konuştu. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam