reklam
reklam

Kağıthane Belediyesi'nden spora destek

Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 200044

İSTANBUL

 Spora ve sporcuya verdiği önemle bilinen Kağıthane Belediyesi , 2017-2018 sezonu öncesinde bir çok spor branşında faaliyet gösteren Kağıthane ilçesine bağlı Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi desteğinde bulundu.
 yardımı yapıldı. Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı  Hasan Cevahir ve Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği Başkan Yardımcısı Adem Mat'ın yanı sıra amatör spor kulüpleri başkanları, STK yönetici ve üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, sporcular ve sporcu aileleri katıldı. 
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan ve Kağıthane Spor İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan görselin izlenmesinin ardından program, Başkan Kılıç ve protokolün spor malzemesi dağıtımıyla devam etti. Bazı spor kulüpleri ve birliklerin hazırladıkları hediyeleri Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a takdim etmeleriyle program sona erdi.
 ''10 BİNLERCE ÇOCUĞUMUZA SPOR YAPTIRIYORUZ''
Spor konusundaki yoğun çalışmaların kendilerine Spor İşleri Müdürlüğünü kurmaya mecbur ettiğini söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Başlangıçta bunu diğer müdürlükler bünyesinde 
yürütmeyi düşündük. Ama baktık ki apayrı bir dünya. Her yıl 10 binlerce çocuğumuza sahip çıkmamız gerekiyor.  Spor İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Yazın ve kışın hep çocuklarımızla beraber oluyoruz.  Yaz spor okullarına 10 bine yakın başvuru vardı. İnşallah kapanış törenini yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz. Kışın devam eden spor okullarımız 21 branşta çocuklarımıza, gençlerimize, yetişkinlerimize spor yaptırıyoruz.  Dört branşta engellilerle beraber spor çalışmalarımıza devam ediyoruz'' dedi.
 ''KAĞITHANE SPORDA MESAFE KAT ETTİ''
Amatör Spor Kulüplerine ve sporcularına destekle ilgili oluşturdukları yönetmelik ile spora destek anlamında Kağıthane'nin sporda bir mesafe kat ettiğini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,
''Aynı zamanda İstanbul'da da Türkiye'de de iyi bir örnek oluşturdu. Ardından da çocuklarımızın çok başarılı olduklarını gördük. Hem ferdi amatör sporlarda, hem de kulüplerimizde çocuklarımızın çok başarılı olduklarını gördük. Çocuklarımızın, gençlerimizin hepsini özellikle tebrik ediyorum. Başarılarının sürekli olmasını temenni ediyorum. Amatör spor sezonu da başlıyor. Kulüplerimiz de hazırlıklarını tamamlamak üzereler, kamplarını sürdürüyorlar. İnşallah 30 amatör futbol takımımızın hepsine de başarılar diliyorum. Tüm bu güzelliklerin hepsi  amatör spora gönül veren çok kıymetli arkadaşlarımızın bu işe el vermeleri , bu işe destek vermelerinden kaynaklandığını görüyorum. Onun için tüm kulüp başkanlarımızı, kulüp yöneticilerimizi, hocalarımızı geçekten canı gönülden kutluyoruz'' diye konuştu.
 ''SPORDA BAŞARIMIZ SÜREKLİ OLACAK''
Başarının sporcusundan, antrenörüne, idarecisinden, yöneticisine kadar herkesin el birliği ile mümkün olabileceğinin altını çizen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Hep birlikte, kulüp başkanlarımızla ve yöneticilerimizle birlikte el verdiğimizde güzel başarılar ortaya çıkıyor. Hep ifade ediyoruz. Eğitim öğretim döneminin ara tatil dönemindeyiz. Tatil bitiyor. 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi ne başlayacağız. Sevgili çocuklar hepini spor yapıyorsunuz. Çok ta güzel spor yapıyorsunuz. Sporda kalıcı bir şekilde sürekli başarılı olmak istiyorsak derslerde başarılı olmalıyız. Eğer derslerde ve eğitimde başarılıysak, spordaki başarınız sürekli olacak. Hayat boyu sporda başarılı oluruz. Onun için derslere ve eğitime hassasiyetimizi göstereceğiz. Başarımızı sürekli hale getireceğiz.  Tabi bu güzelliklerin ardından ferdi sporlarda bir çok gencimiz, birçok çocuğumuz İstanbul Şampiyonasında başarılar elde ediyorlar, Türkiye müsabakalarında, bölgesel müsabakalarda başarılar elde ediyorlar. Uluslar arası başarı elde eden çocuklarımız da var. Hepsini bir kez daha tebrik ediyoruz, bir kere daha kutluyoruz. 
Bir de futbolda Metin Yüksel, Hürriyetgücü'nde iki yıldır Avrupa'ya davet ediliyor., orada çalışmalara katılması için. Futbolda da çocuklarımızın daha çok başarı olmasını diliyoruz. Değerli hocalarımızla birlikte bu başarıyı elde etmiş olacağız'' şeklinde konuştu. 
 ''SPORA BAŞLAMA YAŞINI DÜŞÜRECEĞİZ''
Sporda başarılı olunması için o spora çok küçük yaşlarda başlanmasının önemine değinen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Futbola artık çocukları 5 yaşında başlatmalıyız. Diğer spor dallarında çocuklarımız daha küçük yaşlarda başlıyorlar. özellikle jimnastikte. Başarılı olmaları için çocuklarımızın 4-5 yaşlarında spora başlamaları lazım. Çocuklarımızın spora başlama yaşını jimnastikte olduğu gibi daha öne almaya çalışacağız. Kağıthane'mizin güzel çocuklarına daha büyük başarılar diliyoruz. Güzel sonuçlar elde etmelerini diliyoruz. Bu vesile ile yine malzeme desteği ile çocuklarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Kulüp yöneticileri çok güzel bir şekilde, çok tertipli bir şekilde malzemeleri kullandıklarını görüyoruz. Bundan da çok mutlu oluyoruz'' dedi. 
 ''TESİSLEŞMEYE ARA VERMİYORUZ''
Kağıthane ilçesindeki gençlere spor olanakları sunmak için tesisleşme konusunda hız kesmediklerini söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Spor alt yapısı olarak çalışmalarımıza hiç ara vermiyoruz. Sürekli yeni tesisler ortaya koyuyoruz. Hamidiye Mahallesinde de bir yüzme havuzu kompleksimizi tamamladık. İçerisinde yine spor salonları da olacak. Bir de yüzme havuzumuz olacak. Kayıtlarımızı da almaya başladık. Kağıthane'mize bir yüzme havuzu daha ilave etmiş olduk. İnşallah üçüncüsü çok daha büyük olarak yakında hizmete girecek. Cemal Kamacı Spor Kompleksi yenileniyor. Orada yarı olimpik bir yüzme havuzu vardı. Şimdi, tam olimpik ve yarı olimpik iki tane yüzme havuzu olacak'' dedi.
 “ÇOCUKLAR İÇİN SPOR ALANLARIMIZ, GÜVENLİ ALANLARDIR”
Çocukları dışarıdaki olumsuzluklardan korumak için tüm bu çalışmaları sarf ettiklerini dile getiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Tüm bu yatırımları gerçekleştiriyoruz. Gelirlerimizin tam 1/4'ünü Spor işleri müdürlüğümüz, sosyal işler müdürlüğümüz ile çocuklarımızı, gençlerimizi, yetişkinlerimizi güvenli alanlarda tutmaya çalışıyoruz. 
Üçüncü güvenli alanlar bildiğiniz gibi spor salonlarımız, kültür merkezlerimiz, sosyal tesislerimiz. Birinci, ikinci güvenli alanlarda, okullarımız, iş yerlerimiz.
Malzeme desteklerimiz bununla sınırlı değil, Büyükşehir belediyesi Başkanımız Kadir Topbaş'dan da malzeme desteği gelecek. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan da çocuklarımıza malzeme desteği gelecek. Çok şanslıyız. Sporu çok seven ve sporu bilen bir Cumhurbaşkanımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sporda da Kağıthane'de ve tüm Türkiye'de önemli mesafeler kat ediyoruz'' diye konuştu.   
 "YOKLUKTAN BOLLUĞA GEÇTİK" 
Malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı  Hasan Cevahir, Kağıthane'de yapılan spor yatırımları ile yokluktan bolluğa geçtiklerini söyledi. Kağıthane spor ailesinin günden güne büyüyen bir ail olduğunu belirten Cevahir, başta Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Bundan 10 sene önce idman yapacak saha bulamadıklarının altını çizen Cevahir, bugün bir çok sahada gençlerin spor yaptığını hatırlattı. 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ-MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam