reklam
reklam

Asfalt kamyonu çöken yola düştü

Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 162505

İSTANBUL

Maltepe’de geçen gece sabaha karşı çok ilginç bir kazayı anlatacağım sizlere; Maltepe/Küçükyalı’da asfalt çalışması yapan kamyonun çalışması sırasında çökme meydana geldi ve araç çukura gömüldü.
Peki olay nasıl gerçekleşmişti?  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir asfalt kamyonu, Bağdat Caddesi Küçükyalı Talay pasajı karşısı Maltepe yönünde yol üzerinde oluşan küçük çukurları kapatmak için çalışma yapıyordu. Bu sırada yolda bir anda çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle kamyonun sol arka bölümü oluşan çukura gömüldü, kamyon şoförü telefonla yardım istedi. Tabi; çökmenin yaşandığı yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı.
Kamyonu kurtarmak için başlatılan çalışmalar sonrasında ise kamyon kurtarıldı ve yol çalışması yapılıp trafiğe tekrardan açıldı. 
Yetkilerden aldığımız bilgiye göre ise olay hakkında bir araştırma açılmış durumda. Kazanın nasıl meydana geldiği, yolun nasıl çöktüğü bu araştırma sonrasında anlaşılmış olacak. Maltepe ve Küçükyalı sakinlerine buradan büyük geçmiş olsun diliyoruz. 

Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam