reklam
reklam

Fatihin Nesli Derneği’nden çocuklara oyuncak dağıtımı

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 148454


İSTANBUL- Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Farklı etkinlikler ile dikkatleri üzerine çeken ve göz dolduran dernek; bu sefer de, Girne, Başıbüyük, Zümrütevler, Gülsuyu ve Esenkent Mahallerin de parklarda ve sokaklarda oynayan çocuklara oyuncak dağıttı.
Bülent Gürpınar: Dernek olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz.
Derneğin dağıtım faaliyetini basın mensupları da takip ederken Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar konuyla ilgili olarak şunları söyledi. “5 Mahalleyi karış karış gezerek çocuklara “Kimin Kulusun, Peygamberin kim, Kitabın nedir'' sorularını yönetim kurulu üyelerimizle  yönelttik. Elhamdülillah hepsinden cevap aldık. Ve hediyelerini verdik”
Gürpınar, dağıtımdan çok memnun olduklarını ve dernek olarak faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini  de ifade etti.  

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam