reklam
reklam

Maltepe Trabzonlular Derneği’ne önemli ziyaretçiler

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 159710


İSTANBUL- Ramazan Bayramı öncesi eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerinin yanı sıra birçok etkinliğin yapılabileceği yeni hizmet binasına taşınan Maltepe Trabzonlular Derneğine, bir hafta içinde iki önemli ziyaret gerçekleşti.Önce; Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı derneği ziyaret etti. Kendisini bir süre önce ziyaret eden Dernek Başkanı Kamil Karabak ve yönetim kurulu üyelerine Dallı, iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Trabzonlular Derneğinin yeni hizmet binasında Başkan Kamil Karabak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karabak tarafından, Trabzonlular Derneğinin projeleri de anlatılan Dallı, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Trabzonlular Derneğinin bu anlamda birçok STK’ya örnek olacak bir çalışma gerçekleştirdiğini söyleyen Kaymakam Dallı, dernek yöneticilerine de özverilerinden ötürü teşekkür etti.   
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban’dan Maltepe Trabzonlular Derneği’ne birlikte  ziyaret
Derneğin ikinci önemli ziyaretçileri ise; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile AK Parti  İlçe Başkanı Ümit Çoban  oldular.  Dernek Başkanı Kamil Karabak ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kaya, Trabzonlular’ın Maltepe’de birçok sivil toplum kuruluşuna örnek olacak bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Çalışmadan hiçbir şeyin başarılamayacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “Başarı çalışmak kadar iyi bir ekip oluşturmayı da gerekli kılar. Başkanımız Kamil Karabak ve ekibi bu ruhu iyi yakalamış kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Ziyarette Dernek Başkanı Karabak’da bina ile ilgili bilgiler verdi ve önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmaları AK Parti heyetine anlattı. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam