reklam
reklam

Hasan Polat Stadı bakıma alındı

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 241513

İSTANBUL

Maltepe Hasan Polat Stadının doğal çim zemini gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü görevlileri tarafından ilaçlanıyor.
Maltepespor’un 2017-18 sezonunda Bölgesel Amatör Ligdeki (BAL )  maçlarını oynayacağı Hasan Polat stadının doğal çim zemininin bakım işlemleri sürüyor.
Maltepe Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü görevlilerinin gerçekleştirdiği bakım işlemleri sonucunda stadın doğal çim zemini tıpkı hali gibi görülmekte.
İstanbul İl Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’un  ve İlce Spor Müdürü Sahin Ayrım’ın sorumluluğundaki  gerçekleşen bu önemli  bakım sonrası Maltepe Hasan Polat stadının doğal çim zemininin;  bir çok profesyonel kulübün iştahını kabarttığını ve  maçlarını bu statta oynamak istediklerini öğrendik. 
Ancak;Maltepe ilçe sınırları içerisinde bulunan bu statta  öncelik hakkı Maltepespor’un Nitekim ;İlce spor müdürü Şahin Ayrım’da Maltepespor’un öncelik hakkı olduğunu  bize iletti .Bu yüzden de  komşu ilçelerdeki spor kulüpleri maçlarını bu statta oynamayı isterlerken  bu konuda da biraz hassasiyet göstermeleri gerekiyor.  Gerçi; civar ilçelerimizin de takımlarının statları var. Ancak stat sorunuyla uğraşan az sayıda kulübün de olduğunu iyi biliyoruz. Geçtiğimiz sezon; Maltepespor’la birlikte şimdiki adı Anadolu Bağcılar olan Anadolu Üsküdarspor da  maçlarını Maltepe Hasan Polat Stadında oynadı. 
Maltepe İlce Spor Müdürü Şahin Ayrım: Stadın öncelik hakkı Maltepespor’un ve Maltepe’de yer alan kulüplerin olmasına karşın diğer kulüplerin de devamlı istekleri olabiliyor. Bu konuda kulüplerden bizi de sıkıntıya sokmayacak şekilde hassasiyet bekliyoruz.
Stat 2004 yılındaki yenileme çalışmaları sırasında  Maltepe Belediyesince işin altından kalkılamayacağı  düşüncesi ile  Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne devredilmiş ve 2005’de Gençlik Spor Genel Müdürlüğünce hizmete alınmıştı. Konuyla ilgili olarak Maltepe  İlce Spor Müdürü Şahin Ayrım konuyla ilgili olarak şunları söyledi. 
“Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze bağlı Hasan Polat Stadında yıllık bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Aslında bu çalışmayı  her sene bu dönemde yaparız. Fakat UEFA Amatörler Kupası  (UEFA Regions Cup ) sebebiyle takvimde ufak bir sarkma oldu. Kaldı ki; turnuva öncesinde de bir bakım çalışması yapmıştık. Ancak;bu saha bakımını da içeren geniş kapsamlı bir çalışma. Hasan Polat Stadı bize göre İstanbul’un en güzel çimine sahip olan en sağlam stadı. Bu  çimler için ve stat için; FIFA Başkanı Prens Ali’nin Ürdün-Malta Milli Takımının maçına  geldiği zaman buraya hayran kaldığına tanık oldum. Geçen sene; talihsiz bir biçimde stadın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile alınan bir karar var ki; stadın yapım aşamasına tanık olan birisi olarak sağlam bir stat olan Hasan Polat için bu kararın alınması çok üzücü bir karardı. Zaten; Maltepespor’un yönetimi  sodyum inşaatın projesini çizen firma ve mimari ile görüştüler ve  depreme dayanıklı olduğunu  kanıtlayacak olan belgeleri alarak , bu kararın düzeltilmesini sağladılar. Ben ;stadlarına sahip çıkan çok değerli Maltepe halkına  ve  çok değerli spor severlere çok teşekkür ediyorum.  Bu arada başkanlığa seçilen Maltepespor başkanı olan Cahit Durhan ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar dilerim. 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam