reklam
reklam

Bit pazarına nur yağdı

Eklenme Tarihi: 20 Haziran 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 211315

İSTANBUL

 Pazar alışverişi yapmak hemen hepimizin sevdiği bir şeydir. Pazarı gezip gözünüze çarpan bir eşyayı pazarlık yaparak almak keyif verir. Bir de normal pazarlardan farklı olarak bit pazarları vardır ki öyle adından da anlaşılacağı gibi eski püskü her türlü eşyanın satıldığı yerlerdir bu pazarlar. Sabahın erken saatlerinde gidip ne tür bir eşya arıyorsanız pazarı boydan boya gezer ve göz atarsınız tüm eşyalara hatta bir kez değil 2- 3 tur atmalısınız ki  ilk kez geçtiğinizde gözünüzden kaça bir eşya sonra dikkatinizi çekebilir. 
İşte böyle pazarlardan biridir. Taksim Dolapdere de kurulan eskici  pazarı. Burası haftanın her pazar günü yerli yabancı konuklarını ağırlıyor.
''Dolapdere bit pazarı''  olarak da anılan pazar yeri bölgede yaşayan yabancı uyruklu sığınmacı vatandaşların da katılımıyla farklı zenginlikte objelerle antika pazarı havasına büründü.
Dünyanın her köşesinden binlerce kullanılmış farklı ev, ofis eşyasından mutfağa elektroniğe kadar gezginlerin beğenisine hitap ediyor.

Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam