reklam
reklam

AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı, iftar sofrasında buluştu

Eklenme Tarihi: 20 Haziran 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 152444

İSTANBUL

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı iftar programları kapsamında bu kez teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Üç bini aşkın kişinin katıldığı programda; AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban davetlilerle tek tek yakından ilgilenirken, bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.
AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı ;Maltepe sahil yolunda  bulunan Maltepe Orhangazi Şehir Parkı etkinlik alanı yanında kurulan 3000 kişilik dev çadırda iftar programı yaptı. Büyük teşkilat iftarında üç bini  aşkın kişi aynı anda iftarını açtı. İlçe yöneticileri, mahalle sorumluları ve sandık görevlileri gibi teşkilatın her kademesinden kişilerin aileleriyle birlikte katıldığı iftar programında AK  Parti’nin bazı il yönetim kurulu üyeleri, Maltepe’deki resmi kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, gaziler, çok sayıda mahalle muhtarı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyeleri ve partili/partisiz vatandaşlar da katıldı .
Çoban: Ramazan ayının güzelliklerinin 365 güne yayılması temennisinde bulundu 
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Ümit Çoban, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu kaydetti. Ümit Çoban, iftar sofralarının paylaşmayı, kardeşliği ve bölüşmeyi bize gösterdiğini söylerken; Ramazan ayının güzelliklerinin 365 güne yayılması temennisinde de  bulundu . Çoban “Kadir gecenizi ve şimdiden bayramınızı tebrik ederim” Bizim en güzel özelliğimiz birlik ve beraberlik duygularını taşımaktır. İnşallah hep bir arada tekrar en güzel ramazanlara kavuşuruz” diye konuştu.

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam